Tgrt Haber
04 Ekim 2018 12:41

Samsun merkezli askerlere FETÖ operasyonu: 12 gözaltı

Samsun merkezli 13 ili kapsayan askeri personele yönelik düzenlenen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda 11'i muvazzaf, 1'i eski asker 12 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun merkezli askerlere FETÖ operasyonu: 12 gözaltı
samsun

Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün mahrem imamları ile ankesörlü telefonla görüştükleri tespit edilen askerlere yönelik düzenlenen soruşturma kapsamında Samsun merkezli Ankara, İstanbul, İzmir, Van, Bitlis, Erzurum, Kayseri, Diyarbakır, Hakkari, Tunceli, Bursa ve Adıyaman illerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında gözaltı kararı verilen subay, astsubay ve uzman çavuşlardan oluşan 11 muvazzaf ve 1'i eski asker 12 şahıstan 2'si Samsun'un Bafra ilçesinde, 1'i Çarşamba ilçesinde, 9'u ise diğer illerde yakalanarak gözaltına alındı. 
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...