Tgrt Haber
15 Mart 2014 16:55 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:17

Sonar Başkanı'ndan MHP hakkında flaş açıklama

Sonar Başkanı Hakan Bayrakçı, 30 Mart yerel seçimlerinde MHP'nin büyük bir sürpriz yapacağına dikkat çekti.

Sonar Başkanı'ndan MHP hakkında flaş açıklama
bahçeli, oy oranı, MHP,CHP,İzmir,Aytaç,Adana,Aydın,Manisa,Kayseri,Ak Parti,Aytaç Durak,Devlet Bahçeli,Özlem Çerçioğlu,Binali Yıldırım,

Sonar Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı, 30 Mart yerel seçimlerine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Araştırma yaptıkları büyükşehirlerle ilgili sonuçları açıklayan Bayrakçı "Seçime kadar sokak gösterileri yapmamak gerek. Zira o tür olaylarla AKP seçmeni konsololide oluyor" dedi.
"BAHÇELİ BİLE İNANAMAYACAK"
MHP'nin yerel seçimlerinde büyük bir sürpriz yapacağına da dikkat çeken Bayrak "MHP'deki oy artışına Devlet Bahçeli bile inanamayacak" şeklinde konuştu.
İşte Hakan Bayrakçı'nın açıklamalarından satırbaşları;
KAYSERİ:
Kayseri'de seçimleri yüksek oy farkı ile Ak Parti kazanacak. Bu ilde MHP'nin oy oranında büyük bir artış var. Kayseri'de genel seçimde işler değişebilir.
AYDIN:
Aydın'da seçimleri yüksek oy farkıyla CHP adayı Özlem Çerçioğlu kazanacak.
İZMİR:
Ak Parti'nin 30 Mart seçimlerinde almak istediği illerin başında gelen İzmir'de Binali Yıldırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ancak İzmir'de CHP ile Ak Parti arasındaki fark 10 puan olur. CHP kazanır.
MANİSA:
Manisa'da MHP'nin üstünlüğü var. İkinci parti konumunda AKP var.
ADANA:
Aytaç Durak'ın adaylıktan çekilmesinin ardından bu ilde MHP'nin oylarında büyük bir artış oldu. Seçimlere 15 gün kala, MHP Adana'da çok rahat

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...