Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ağustos 2014 15:48 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Burak Özçivit Fahriye Evcen'in kaprislerine dayanamadı

Burak Özçivit'in yapım ortağı olduğu 'Aşk Sana Benzer' filminin setinde, Fahriye Evcen'in kaprisleri yüzünden sıkıntılı anlar yaşadığı öne sürüldü.

Burak Özçivit Fahriye Evcen'in kaprislerine dayanamadı
burak özçivit, fahriye evcen, aşk sana benzer, aşk,star,dizi,sinema,Bodrum,Marmara,Kanal D,Star TV,Almanya,İstanbul,çalıkuşu,ay yapım,Faruk Saraç,Fahriye Evcen,Burak Özçivit,Kıvanç Tatlıtuğ,Muhteşem yüzyıl,hande doğandemir,Güneşi Beklerken,Boğaziçi Üniver

Oyunculuğun yanı sıra yapımcılığa da adım atan Burak Özçivit, sevgilisi Fahriye Evcen'le “Aşk Sana Benzer” filminde kamera karşısına geçiyor. Çekimlerinin tamamı Bodrum civarında yapılan filmi Özçivit, TAFF Prodüksiyon'la beraber çekiyor. Filmde uğruna 2 yıllık sevgilisi Ceylan Çapa'dan ayrıldığı, “Çalıkuşu” dizisindeki partneri Fahriye Evcen'le oynamayı özellikle isteyen Özçivit, sette sıkıntılı anlar yaşıyor. İddiaya göre Özçivit'in isteğiyle filmden alacağı ücreti de indiren Evcen, sete sık sık geç gidiyor ve kaprisleriyle ekibe zor anlar yaşatıyor.
Bir ayda bitmeli
Bu durum da işin yavaşlamasına neden oluyor. A. Taner Elhan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmi Özçivit, 1 ayda bitirmeyi planlıyor. Bu süreyi geçmemek ve maliyeti artırmamak için yakışıklı oyuncunun zaman zaman sette terör estirdiği öne sürüldü. Teknik ekibin bazı günler 18 - 20 saat çalıştığı sette Evcen'in gelmediği ya da geç geldiği durumlarda “Artık böyle olmaz. Neden gelmedi şimdi? Bu iş bu şekilde yürümez” diyerek söylenen Özçivit, oyuncunun gelmesiyle ise hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.
Murka Fahriye
Fahriye Evcen'in, yeni yayın döneminde “Kurt Seyit ve Şura” dizisinin kadrosuna katılması gündemde... Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni partneri Murka rolü için Star TV, Evcen'le görüşüyor. Yapım şirketi Ay Yapım, “Güneşi Beklerken”in yıldızı Hande Doğandemir'le görüşmüş ancak Doğandemir'in yeni yıla kadar çalışmama kararı nedeniyle başka adaylara yönelmişti. Star TV yönetiminin Evcen'le çalışmayı çok istediği, Evcen'in de teklifi düşündüğü öğrenildi. (GÜNEŞ)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...