Tgrt Haber
08 May 2015 16:50

İşte Ak Parti'nin dijital ofisi

AK Parti, ilk defa kurumsal bir partinin seçim çalışmalarında Yeni Türkiye Dijital Ofisi'ni kurdu.

İşte Ak Parti'nin dijital ofisi
ak parti,seçim ofisi,

AK Parti'nin sosyal medya çalışmalarının yürütüldüğü "Yeni Türkiye Dijital Ofisi"nin resmi açılışı ve tanıtım toplantısına katılan Atalay, büyük bir seçim kampanyasının yürütüldüğünü, bayram ve şölen havasında ülkenin her tarafında seçim çalışmalarının yapıldığını söyledi.
Atalay, şu ana kadar da gayet iyi ve olgun bir seçim ortamının yaşandığını ifade ederek, partilerin temel mesajlarını verdiklerini, miting alanlarına indiklerini, karşılıklı birbirini çok rahatsız etmeyen, güzel jestlerle ve coşkularla seçimin yaşandığını anlattı.
Parti olarak kampanyaların en etkilisini, güçlüsünü ve organize olanını yürüttüklerini vurgulayan Atalay, şöyle devam etti:
"2002'den beri yapılan seçim çalışmalarının içinde yer alıyorum. Kampanya koordinasyonunu yürüten birisi olarak söylüyorum; her seçim kampanyası bizim için olağanüstü bir etkinliktir ve çok hazırlanırız. Ekim ayında kampanya strateji ekibimizi kurduk ve çalışmaya başladık. Kampanyamıza parti olarak hep yenilikleri taşıdık, uluslararası standartları çok önemsedik. Açık hava kullanımını çok önemsedik. Şu anda dikkat ederseniz, şehirlere de gitseniz, medya ortamına da baksanız görünen AK Parti'dir. Gazetelerde günlük ilanlarımız var. 6 Mayıs'ta başladı, 6 Haziran'da bitecek. Her günün konusu bellidir. Metinleri hazırdır. 6 Haziran'a kadar bütün gazetelerin arka sayfaları AK Parti'ye aittir. Bugün eğitim var. Billboardlarımız inşallah pazar günü başlıyor. Türkiye'deki billboardların yaklaşık yüzde 50'sini kullanıyoruz. Televizyon reklamlarımız çok yaygın şekilde. Haftalık konseptlerimiz var."
TÜRKİYE'DE BİR İLK

Atalay, Arter firmasıyla yürütülen seçim çalışmalarında parti olarak Türkiye'ye en büyük yeniliği getirdiklerini belirterek, Yeni Türkiye Dijital Ofisi'ni kurduklarını anlattı.
Siyasi alandaki kampanyalarda bunun yeni bir çalışma olduğunu ifade eden Atalay, "İlk defa kurumsal bir parti böyle bir merkez kuruyor. Seçimden sonraya da uzanacak. Burayı, parti çalışmalarımızda faydalanacağımız önemli bir iletişim platformu olarak kullanacağız" dedi.
"POZİTİF İÇERİKLİ YAYIN YAPIYORUZ"

En önemli prensiplerinin pozitif kampanya yapmak olduğunu vurgulayan Yücel, "Görevlerimizin arasında insanlara hakaret etmek veya bu hakarete hakaretle cevap vermek yoktur. Biz pozitif içerikli yayın yaparız, pozitif analiz yaparız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...