Tgrt Haber
18 May 2021 12:48 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 10:37

2.5 yaşındaki Asel kazada yaralanan annesinden ayrılamadı

​Karabük-Yenice karayolu üzerinde meydana gelen kazada 1 kişi öldü, biri çocuk 7 kişi yaralandı.

2.5 yaşındaki Asel kazada yaralanan annesinden ayrılamadı
kaza,,yaşam,

Edinilen bilgiye göre,

Kaza, Karabük- Yenice Karayolu üzerinde tünel girişinde meydana geldi. Yenice istikametinden Karabük’e seyir halinde olan Hasan Özgün ile karşı istikametten gelmekte olan Ümit Bahadır idaresindeki otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 ekipleri, AFAD ve Yenice Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.

Vatandaşlarında yardımı ile otomobillerden çıkarılan, Hasan Özgün, Zühre Özgün, 2.5 yaşındaki Asel Özgün, Ümit Bahadır, Necla Dedeoğlu, Şahin Dedeoğlu, Ahmet Karakuş ve Halil Karakuş yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yararlıları hastaneye kaldırdı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılardan durumu ağır olan Ahmet Karakuş, hastanede yapılan müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

ANNESİNDEN AYRILMADI

Öte yandan yaşanan kaza sonrası yaralanan ve büyük korku yaşayan 2.5 yaşındaki Asel Özgün ise, sedye üzerinde annesine sarılarak hastaneye geldi.

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, kazadan dolayı uzun kuyrukların oluştuğu kara yolu araçların kaldırılması ile yeniden trafiğe açıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...