Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ekim 2021 17:14 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 10:37

Doğanın huzurunda yeni bir yaşam Çekmeköy'de

Doğal yaşam konseptiyle rahat bir nefes alın. Doğanın huzurunda, Çekmeköy’de enerjisi ve huzuruyla sizi büyüleyecek doğal ve yeşil bir yaşam başlıyor.

Doğanın huzurunda yeni bir yaşam Çekmeköy'de
emlak konut

Yatay mimari anlayışıyla tasarlanmış geniş bahçeli ve teraslı evler, tamamen sizlerin daha huzurlu ve güvenli bir yaşama sahip olmanız için hayata geçiyor. 264 bin metrekarelik yeşil alanıyla doğal yaşam konseptinde hazırlanan projeyle temiz bir nefes alacak, şehrin karmaşasından tamamen uzaklaşacaksınız. Proje yanında yer alan eğitim alanları, sosyal tesis alanı, özel sağlık tesis alanı, kreş, ibadet alanı gibi önemli sosyal imkanlarla yaşama dair birçok olanak yanı başınızda olacak. Çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor ve yeşil alanlarıyla pek çok sosyal imkânı bir arada bulacaksınız. Bahçenizde sebzelerinizi yetiştirecek, doğal yaşamın tadını her açıdan çıkaracaksınız. 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire tipi seçenekleriyle her isteğe cevap verecek bu yeni proje hayatınızda yeni kapılar açacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...