Tgrt Haber
18 Ağustos 2021 12:50 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 10:37

SmileHairClinic -Saç Ekim'i Avantajları Nelerdir?

En avantajlı operasyonlar arasında yer alan saç ekimi bu sebeple 81 ilimiz üzerinden de yoğun bir şekilde tercih ediliyor. Bu işlem özellikle kurumsal ve uzman saç ektirme merkezi tarafından %100 garantili bir şekilde gerçekleştiriliyor.

SmileHairClinic -Saç Ekim'i Avantajları Nelerdir?
saç ekimi,

Bu kapsamda yeni saçlarınızı güvenle ve ömür boyu kullanabilirsiniz. Saç ektirme yüksek tansiyon ve diyabet gibi ciddi kronik tarzı hastalıkları olan hastalar haricinde herkese uygulanabilir. Çeşitli sebepler doğrultusunda kısmi veya komple bir şekilde saç dökülmesi sorunu yaşayanlar doğrudan fue veya fut yöntemi üzerinden saç ektirebiliyor. Ekilen yeni saçlar doğrudan dökülmeme özelliğine sahip olan ense kısmından elde edildiğinden yaşam boyu performansını devam ettiriyor. Bu kapsamda saç ekimi profesyonel saç ektirme merkezi tarafından da tavsiye ediliyor.

Saç Ekim'i Nedir?

Yurtdışından da yoğun olarak uygulanan saç ekimi adından da anlaşılacağı üzere ense kısmından elde edilen greftlerin laboratuvarda çoğaltılarak saçsız alana ekilmesidir. Bu işlem doğrudan cerrahi bir operasyon kapsamında yer alır. Bu sebeple ameliyathane ortamında gerçekleştirilir. Saç ektirme son derece güvenilir ve yan etkileri olmayan bir operasyondur. Bu kapsamda genel sağlık durumu uygun olan herkese hitap eder. Ekilen yeni saç köklerinin operasyondan 3-4 ay boyunca dış etkenlerden korunması son derece önemlidir. Bu kapsamda bireylerin doktor talimatı doğrultusunda hareket etmesi gerekir.

Saç Ekim'i Nasıl Yapılır?

Öncelikle saç ekimi saç ektirme merkezleri arasında farklı şekillerde uygulanabilir. Kimi kliniklerde bu operasyon sadece fut yöntemiyle ve kimi klinik merkezlerinde ise sadece fue yöntemi üzerinden saç ektirme uygulaması gerçekleştirilir.
Fut yönteminde ense kısmından toplu olarak saç kökleri toplanır ve saçsız alana aynı şekilde toplu ve tek seferde ekilir. Fue yöntemi ise daha farklı bir işleyiş sunar. Bu yöntemde ense kısmından greftler özel ve ince uçlu iğne üzerinden tek tek toplanarak laboratuvarda bu greftler sağlıklı bir şekilde çoğaltılır. Akabinde ise çoğaltılan bu greftler tek tek saçsız alana özenle ekilir. Saç ektirme operasyonu sadece bu alanda uzman olan doktor tarafından gerçekleştirilir.

Saç Ekim'i Kimlere Uygundur?

Bu operasyon şeker ve yüksek tansiyona sahip olan hastalar için uygun değildir. Bu bakımdan bu kategoride yer alan hastalar saç ekimi fiyatları incelemeden ve bu operasyonu yaptırmadan önce mutlaka ilgili doktordan gerekli onayı almalıdır.
Bu operasyon ense kısmında saç yer alan ve çeşitli sebepler doğrultuda saçları dökülmüş olanlara uygundur.

Saç Ekim'i Temel Aşamaları Nelerdir?

En kaliteli saç ektirme merkezleri mutlaka bu operasyonu toplamda 5 temel aşamalar üzerinden gerçekleştirir. Bu aşamalar olmadan garantili bir şekilde saç ektirilmesi söz konusu değildir.
Bu aşamalar ise toplamda 6 evreden meydana gelir. Bunlar; hazırlık-planlama-anestezi-greft elde edilmesi-kanalların açılması-saç köklerinin ekilmesidir.

Saç Ekim'i Öncesi Dikkat Edilmesi Gerekenler?

Merak edilen ayrıntılar arasında saç ektirme öncesidir. Bu operasyondan önce saç ekimi fiyatları uygun olması bireylerin dikkat etmesi gerekenler hususlardır.
Operasyondan 7 gün öncesinde kafeinli içecek, sigara, alkol, doğal çay tüketiminden uzak durulmalıdır. Kullanılan ilaçlar konusunda ilgili doktor önceden bilgilendirilmeli ve buna göre gerekli planlamalar yapılmalıdır.

Saç Ekim'i Sonrası Nelere Yapılmalı?

Operasyondan sonra da dikkat edilecekler söz konusudur. Bireyler operasyondan 10 gün sonrasında da Güneş ışınlarından kaçınması gerekir. İlgili bölgenin tıraş ettirilmesinden uzak durulmalıdır. Bu kapsamda 90 gün boyunca berber ve kuaför gibi işletmelerden uzak durulmalıdır.

Saç Ekim'i Fiyatları Nedir?

2021 saç ekimi fiyatları saç ekimi merkezleri arasında değişkenlik gösterir. Bazı merkezlerde bu operasyon daha yüksek fiyat listeleri üzerinden gerçekleştiriliyor. Bu durumun birçok farklı sebepleri olabilir. Firmanın yüksek kalite standartlarına sahip olması, lüks bölgeler üzerinden hizmet sunması saç ektirme fiyatlarının yüksek sunulmasındaki en temel etkilerdir. Bu operasyon fiyatları geçmiş yıllara oranla 2021 döneminde daha ideal ve ek ücretsiz olarak sunuluyor. Kaliteli saç ektirme merkezi kurumsal web sitesi üzerinden güncel fiyatları inceleyebilirsiniz.

Kaynak: https://www.smilehairclinic.com/sac-ekimi/

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...