Tgrt Haber
13 Şubat 2022 15:25

14 Şubat Sevgililer Günü mesajları: WhatsApp, çiçek kartı, hediye notu için unutulmaz mesajlar

14 Şubat için sayılı saatler kalırken hediye telaşının ardından gözler Sevgililer Günü mesajlarına çevrildi. Hediye ne kadar güzel ve değerli olursa içine iliştirilen bir mesaj günü daha anlamlı hale getirir. Dünyanın her yerinde kutlanan 14 Şubat Sevgililer Günü için birbirinden etkileyici mesajları hazırladık. İşte WhatsApp, kart ve çiçek notuna yazılacak 14 Şubat mesajları

En etkileyici Sevgililer Günü mesajları ile sevdiğinizin kalbini fethedin.
En etkileyici Sevgililer Günü mesajları ile sevdiğinizin kalbini fethedin.

Her yıl milyonlarca insanın kutladığı Sevgililer Günü 14 Şubat günü kutlanıyor. Dünya genelinde 1 milyar kartın gönderildiği bu özel günde sevdiğine en anlamlı kartı, mesajı ve notu göndermek isteyenler için mesajlar derledik. İşte çiftlerin kalbini titretecek 14 Şubat mesajları

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI

Sevgililer Günü için tatlı telaş devam ediyor. Hediye telaşı, yemek rezervasyonları, seyahat planları devam ederken tüm sevgililerin ortak ihtiyacı sürprizini anlamlı kılan 14 Şubat Sevgililer Günü mesajı oluyor. İşte en içten Sevgililer Günü mesajları

  • Tam güldüğün yerde başlar şiirler, en güzel romanlar…
  • Gülüşün hep benimle kalsın Sen güneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin. Kalbimin ışığı sevgililer günümüz kutlu olsun!
  • Her aşk şarkısı seninle ilgili, her güzel manzara sana benziyor. Hayatıma ses, renk, neşe oldun. Sevgililer günün kutlu olsun aşkım.

14 Şubat Sevgililer Günü mesajları: WhatsApp, çiçek kartı, hediye notu için unutulmaz mesajlar

  • Tüm mevsimler boyunca, tüm zamanalar geçene kadar seni seveceğim. Sen ömrümün baharısın. Seni çok seviyorum.
  • Sevmek sadece birbirine bakmak değil, aynı yöne bakmaktır. Bir ömür benimle aynı yöne bakar mısın?
  • Tolstoy’un dediği gibi, ‘’İnsan sevdiğini olduğu gibi sever, olmasını istediği gibi değil’’ Seni her halinle çok seviyorum. 14 Şubat Sevgililer Günü Kutlu Olsun!
  • Sen hayatıma girene kadar Sevgililer Günü ne anlama geliyor bilmiyordum. Sonra sen geldin. Sanki o anda tüm evren bizi bir araya getirmek için çalıştı. Sen benim en güzel tesadüfümsün. Sevgililer Günün Kutlu Olsun.

14 Şubat Sevgililer Günü mesajları: WhatsApp, çiçek kartı, hediye notu için unutulmaz mesajlar

UZUN WHATSAPP SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI

14 Şubat Sevgililer Günü için uzakta olan çiftler birbirine duygu dolu mesajlar atarak bu günü anıyor. Sevdiğinin yüzünde gülümseme, gözlerinde ışık oluşturacak 14 Şubat Sevgililer Günü Whatsapp mesajları:

  • Canım sevgilim, umarım senin beni mutlu ettiğin kadar ben de seni mutlu edebilirim. Çünkü seni bulana kadar şansa asla inanmadım. Sen benim evim oldun. Dünyanın neresine gidersem gideyim senden gelecek bir mesaj bana evimde hissettiriyor. Sen tüm kalbimle seviyorum.
  • Hayatım, 14 Şubat Sevgililer Günü kutlu olsun. Dünyanın en kötü dizi zevkine sahipsin ve ben sana hâlâ delice aşığım. İşte gerçek aşk böyle belli olur :)  Benim kadar tuhaf birini bulduğum için çok mutlu ve minnettarım. Seni çok seviyorum.

  • Her gün sana daha çok aşık oluyorum. Senin hayatımın aşkı olduğunu nasıl anladım biliyor musun? 6 saatten fazla dayanabileceğim tek kişi sensin. Seni tüm hayatım boyunca yanımda hayal ediyorum. 14 Şubat Sevgililer Günü Kutlu Olsun!
  • Şu dünyada bana gerçek aşkın ne olduğunu gösterdiğin için teşekkür ederim. Sensiz bir günün nasıl geçtiğini unuttum. Gri hayatıma rengerank çiçekler gibi geldin. Seni çok seviyorum baharım! 14 Şubat Sevgililer Günü Kutlu Olsun!  
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...