Tgrt Haber
19 May 2022 10:24 - Güncelleme : 19 May 2022 10:29

19 Mayıs’ta kargolar açık mı? 19 Mayıs Perşembe PTT, Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo, Sürat Kargo çalışıyor mu?

"19 Mayıs’ta kargolar açık mı? 19 Mayıs Perşembe kargolar çalışıyor mu?" sorusu 19 Mayıs’ın resmi tatil olması nedeniyle merak konusu oldu. Kargo şirketlerinde işlemleri olan vatandaşlar 19 Mayıs’ta kurumların açık olup olmayacağını araştırıyor. İşte 19 Mayıs’ta kargo çalışma durumu…

Editör: Hacer Tonay / Kaynak: TGRT Haber
19 Mayıs’ta kargolar açık mı? 19 Mayıs Perşembe PTT, Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo, Sürat Kargo çalışıyor mu?
19 Mayıs,resmi tatil,kargo

19 Mayıs günü resmi tatil olacak ve resmi kuruluşlar bugün çalışmayacak. Resmi tatil olan bugünde bazı kuruluşlar ise çalışmaya devam edecek. Kargoda işlemleri olan kişiler ise 19 Mayıs’ta bu kurumların açık olup olmayacağını merak ediyor. Peki 19 Mayıs’ta kargolar açık mı? 19 Mayıs Perşembe PTT, Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo çalışıyor mu? İşte detaylar…

19 MAYIS KARGOLAR AÇIK MI? 19 MAYIS KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

19 Mayıs resmi tatil olduğu için Kargo firmaları resmi tatillerdeki çalışma saatleri farklılık gösterirken, kargo bekleyen ve kargo göndermek isteyen vatandaşlar için 19 Mayıs'ta kargolar çalışıyor mu sorusu gündeme geldi.

19 Mayıs resmi tatil olarak olduğu için kargoların çalışma saatleri farklılık gösteriyor. Özel kargo şirketlerinin geneli, resmi tatillerde de dağıtıma devam ediyor. Resmi tatillerde PTT çalışmıyor. Açık olan firmalar, çalışanlarına ek mesai ücreti ödemek durumunda kalıyor.

YURTİÇİ KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

Yurtiçi Kargo'nun Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişi devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında müşterilerin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece Yurtiçi Kargo şubelerinde yapılmaktadır.

19 Mayıs’ta kargolar açık mı? 19 Mayıs Perşembe PTT, Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo, Sürat Kargo çalışıyor mu?

ARAS KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

Hafta sonu cumartesi günleri 09:30'dan 15.00'a kadar hizmet vermeye devam eden Aras kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

MNG KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

Hafta sonu Cumartesi çalışma saatleri: 08:30-14:00 olan MNG kargo pazar günleri kapalıdır.

SÜRAT KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

SÜRAT kargo tarafından Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma yani hafta içi 08.30 ile 18.00 arası dağıtım yapılmaktadır.

UPS KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

UPS mesai başlangıç saati 09:00'dir. Kapanış saati şubelere göre değişebiliyor. UPS Kargo şirketleri genellikle saat 18:00'de kapanırken, bazıları da 19:00'de kapanmaktadır.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...