Tgrt Haber
28 Eylül 2018 14:50

2018 - 2019 Saç Renkleri Bayan Saç Renkleri Kumral Kızıl Mor Tonları

2018 - 2019 saç renkleri bayan saç renkleri kumral kızıl mor ve tonları nelerdir, hangi ten için hangi saç rengi daha uygundur. Karamel saç renkleri nelerdir.

2018 - 2019 Saç Renkleri Bayan Saç Renkleri Kumral Kızıl Mor Tonları
saç renkleri

Bayanların en kararsız kaldığı konuların başında hiç şüphe yok ki saç renkleri gelmektedir. Unutmamak gerekir ki her saç rengi herkeste aynı durmamaktadır. Bu sebeple hem ten renginize uygun hem de yüzünüz ile uyum sağlayacak saç renklerini tercih etmelisiniz. Teninize uygun saç rengi seçimi. Ten rengimiz saç rengimizi belirlemekte en başlıca faktördür. Şöyle ki ten uyumu ile saç renginin bütünlük sağlaması daha güzel bir görünüş kazanmamızı kolaylaştıracaktır. Ten renkleri sıcak ve soğuk tonlar olarak ayrılmaktadır. Ama asıl ayrımı sarışın, açık ten, buğday ten ve esmer ten olarak da ayırmak mümkün.

Karamel Saç Renkleri

Modası geçmeyen her bayana oldukça yakışan bir renk olan karamel kahve saç renkleri tercih edilebilecek güzel bir renktir. Hemen hemen her bayan saç boyama serüvenlerinde bu rengi mutlaka bir kere denemiştir desek abartmış olmayız herhalde. Karamel saç rengi uygulama açısından koyu renkli saçlara kolaylıkla uygulanabilir. İstediğiniz saç rengine daha kolay sahip olmanıza olanak sağlar. Ayrıca saç renginizde etkili bir ışıltı ve yansımalar oluşturur. Esmer tenlilere en çok yakışan saç renklerinden olan karamel ton saç renkleri doğal duruşuyla en çok tercih edilen saç rengidir.

Karamel Saç Renkleri

Kumral Saç Renkleri

Saç renkleri arasında doğallıktan yana olanların vazgeçilmez saç rengi kumral saç renkleri. Kendi arasında koyu kumral, açık kumral, küllü kumral, koyu küllü kumral diye ayrılan kumral tonları en çok tercih edilen saç renkleri arasında. Eğer kumral saç rengini evde kendiniz boyamayı deneyecekseniz ana saç renginin ne olduğunu çok iyi bilmemiz gerekir. Kumral renklerde şöyle bir durum vardır ki hazır boya kutularının üzerindeki renkler kendi doğal saç renginin üzerine sürüldüğünde aynısı çıkmayabilir.

Kumral Saç Renkleri

Bakır Saç Renkleri

Koyu saç renklerinden dönüşü zor olan bakır oldukça güzel ve popüler bir saç rengidir. Açık ten rengine sahip bayanlara çok yakışan bir saç rengidir.

Kızıl Saç Renkleri

Mor Saç Renkleri

Göz alıcı bir saç rengi olan kızıl mor saç rengi tüm ten renkleri ile uyumlu dikkat çekici bir renktir.

Mor Saç Renkleri

Kahve Saç Renkleri - Kumral Saç Renkleri

Kahve tonları saç renkleri hem doğal hem kullanışlı güzel bir saç rengidir. Kendi içinde çok geniş bir yelpazeye sahip olan kahverengi saç renkleri arasında kendi ten renginiz ile uyumlu bir renk bulmanız mümkündür.

Kahverengi Saç Modelleri

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...