Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
4 saat önce

19 Nisan 2024 BİM aktüel kataloğu yayınlandı! Elektrikli Bisiklet, Smart Drone, Tezgah Altı Buzdolabı ve pek çok ürün...

BİM Marketlerinin 19 Nisan 2024 Cuma aktüel ürünleri yayınlandı. Her bütçeye uygun fiyatlarıyla ilgi çeken katalogda en çok merak edilen ürün Elektrikli Bisiklet ve Smart Drone oldu. BİM Markete bu hafta neler geliyor? Aktüel ürünler sayfamızda yer almaktadır.
 - Binlerce işçi adayını heyecan sardı
4 saat 11 dakika önce

Peş peşe personel alımı ilanları açtılar! Binlerce işçi adayını heyecan sardı

Kamu kurumu ve özel sektörde binlerce personel alımı için ilan yayınladılar. İş hayali kuran binlerce gence umut olacak, haftanın en dikkat çeken iş ilanlarını sizler için derledik.
Aktüel - Aktüel
4 saat 45 dakika önce

325 Euro 16 Nisan 2024 kuru ile 11.190,61 TL

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından Avrupa Birliği destekli proje kapsamında İstanbul, Ankara ve İzmir'de 0-36 aylık çocuğu olan annelere 325 euro destek ödemesi yapılacak. 325 Euro'nun Türk Lirası'nda ne kadar ettiği merak ediliyor. İşte detaylar...
Aktüel - Aktüel
5 saat 50 dakika önce

Nafile oruca en geç imsak vaktine kadar niyet edilmelidir

Nafile oruç tutmak isteyenlerin niyetlerini imsak vaktine kadar yapmaları gerekiyor. Bu niyet orucun geçerliliği için önemli bir adım. İşte detaylar...
Aktüel - Aktüel
12 saat 19 dakika önce

Cehennem filmi İtalya'da çekildi

Ron Howard 'ın yönettiği Cehennem filminin nerede çekildiği merak konusu oldu. 2016 senesinde gösterime giren filmin televizyon ekranlarında yayınlanmasının ardından çekildiği yer araştırıldı.
Aktüel - Aktüel
12 saat 52 dakika önce

Şakir Öner Günhan'ın hayatı ve biyografisi

Türk Halk Müziği ve TRT sanatçısı Şakir Öner Günhan'ın geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmesinin ardından hayatına dair merak edilenler araştırıldı. Vatandaşlar kimdir, kaç yaşında gibi sorulara cevap arıyor.
Aktüel - Aktüel
13 saat 17 dakika önce

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 3.1 büyüklüğünde deprem oldu

15 Nisan gecesi Malatya'da sarsıntı hisseden vatandaşlar deprem mi oldu, nerede sorularına cevap aradı. Kandilli Rasathanesi aracılığıyla gün içinde olan depremlere ulaşabilmekteyiz.
Aktüel - Aktüel
13 saat 45 dakika önce

Kızıl Goncalar'ın senaristi Şükrü Necati Şahin'in hayatı hakkında

Now Tv ekranlarında yayınlanan dizi, yayınlandığı ilk günden beri sevilerek takip ediliyor. Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı dizinin senaristi kim, kaç yaşında gibi soruların cevabı haberimizdedir.
Aktüel - Aktüel
14 saat 16 dakika önce

Valorant’ta erişim problemi yaşandı 15 Nisan (Grup hazır değil hatası)

Riot Games tarafından geliştirilen oyun, 2 Haziran 2020'de erişime açıldı. Yayınlandığı ilk günden beri sevilerek oynanan oyunun kullanıcıları bugün bazı sorunlar yaşanmasının ardından çöktü mü sorusuna cevap aramıştı.
Aktüel - Aktüel
14 saat 56 dakika önce

Az önce olan son depremler listesi (15 Nisan)

Kandilli Rasathanesi aracılığıyla gün içerisinde meydana gelen tüm depremlerin detaylarına ulaşıyoruz. 15 Nisan günü en son olan sarsıntıların nerede, saat kaçta ve kaç büyüklüğünde olduğuna anlık olarak erişebiliyoruz.
Aktüel - Aktüel
15 saat 27 dakika önce

Ömer dizisi İstanbul’da çekiliyor

Star Tv ekranlarında yayınlanan Ömer dizisinin seyircileri nerede çekildiğini merak ediyor. Gökçe Bahadır'ın başrolünde yer aldığı dizi, yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip ediliyor.
Aktüel - Aktüel
15 saat 50 dakika önce

Kızıl Goncalar'ın Zeynep karakterini Mina Demirtaş oynuyor

Now Tv ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisi, yayınlandığı ilk günden beri ilgiyle takip ediliyor. Zeynep karakteri büyük ilgi çekerken kim oynuyor, gerçekte kim merak soruları araştırıldı.
Aktüel - Aktüel
16 saat 22 dakika önce

Mert Turak'ın oynadığı dizi ve filmler

Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın başrolünde oynadığı Kızıl Goncalar dizisinde Naim karakterini oynayan başarılı oyuncu Turak hakkında hangi dizilerde oynadı sorusu aratıldı. İşte yer aldığı yapımlar...
Aktüel - Aktüel
16 saat 52 dakika önce

Alanyaspor'un teknik direktörü Fatih Tekke’nin yönettiği takımlar

9 Eylül 1977 yılında dünyaya gelen Tekke'nin hangi takımlarda oynadığı merak konusu oldu. Futbolseverlerin severek takip ettiği teknik direktörün futbol kariyeri hakkında...
Aktüel - Aktüel
17 saat 7 dakika önce

Önce toprak sahibi olun

Fuzul Topraktan ile tüm süreçleri belirlenmiş, projelendirilmiş, Fuzul tarafından inşaatı yapılacak bir konutun arsa payı sahibi olun.
Aktüel - Aktüel
17 saat 22 dakika önce

Pervin Yapar Ersoy'un hayatına dair bilgiler

Son zamanlarda adını sıklıkla duyduğumuz Pervin Yapar Ersoy hakkında kimdir, kaç yaşında ve nereli soruları araştırılıyor. 3 Şubat 1972 yılında dünyaya gelen ismin hayatı ve biyografisi...
Aktüel - Aktüel
17 saat 50 dakika önce

Galatasaray'ın kalecisi Günay Güvenç cezalı olduğu için oynamıyor

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı devam ederken 32 yaşındaki file bekçisinin neden olmadığı merak edildi. Bugün oynanacak olan GS - Alanyaspor karşılaşmasında Güvenç neden oynamıyor araştırıldı.
Aktüel - Aktüel
18 saat 5 dakika önce

Kuş Uçuşu’nun 4. sezonu olmayacak

Netflix platformunda yayınlanan dizi, yayınlandığı ilk günden beri sevilerek takip ediliyor. Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un başrolünde yer aldığı dizinin 4. sezonu olacak mı merak edildi.
Aktüel - Aktüel
18 saat 33 dakika önce

Dünyada bu 10 bölgeye girmek yasak! Girişi yasak yerler ile ilgili bilinmeyenler

Dünya içinde ancak dünyadan tamamiyle kopmuş girişi yasak 10 bölge bulunmakta. Dünyada yasak olan yerler nereler?
Aktüel - Aktüel
18 saat 38 dakika önce

Siyasetçi Vahit Kayrıcı'nın hayatı ve biyografisi

Son zamanlarda adına sıkça rastladığımız Kayrıcı hakkında kimdir, kaç yaşında gibi sorular araştırılıyor. Hangi partiden olduğu da merak edilen isim ile ilgili bilgiler...
Sona Git