Tgrt Haber
17 Ağustos 2022 11:28 - Güncelleme : 17 Ağustos 2022 11:32

ABD'de polisini hayretlere düşüren olay: Acil çağrı, maymun tarafından yapıldı!

ABD’nin California eyaletinde ilginç bir olay yaşandı. 911 hattına gelen çağrı sonrası harekete geçen polis, konuma gittiğinde gördüklerine inanamadı.

ABD'de polisini hayretlere düşüren olay: Acil çağrı, maymun tarafından yapıldı!
abd,maymun

ABD’nin California eyaletinde ilginç bir olay meydana geldi. Bir hayvan koruma parkından gelen arama üzerine harekete geçen polisler, acil çağrının maymun tarafından yapıldığını görünce olanlara inanamadı.

Hayrete düşüren olayda herhangi bir insana rastlanmadığı, çağrıyı yapanı bulmak için incelemeler yapıldı. Bunun sonucunda ise çağrının maymun tarafından yapıldığı belirlendi.

MAYMUN, POLİSİ ARADI

TRT Haber'de yer alan bilgiye göre araştırmanın ardından, aramanın tesise ait golf arabasındaki bir telefondan ve bir kapuçin maymunu tarafından yapıldığı tespit edildi. Kapuçin maymunlarının, buldukları nesneleri kurcalamayı seven, meraklı hayvanlar olduğu biliniyor.

Kaynak: trt
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...