Tgrt Haber
17 Ağustos 2022 17:35 - Güncelleme : 17 Ağustos 2022 17:44

Gözde Güldağ: AdımPara 8 ayda 6 milyon kullanıcıya ulaştı

Kadın girişimci Gözde Güldağ’ın hayata geçirdiği AdımPara uygulaması kısa zamanda büyük ilgi gördü. Kullanıcıları yürümeye teşvik eden uygulamanın sadece 8 ayda 6 milyon kişiye ulaştığını açıklayan Güldağ, AdımPara uygulamasında birçok büyük firma ile de işbirliği yaptıklarını belirtti: “AdımPara ile hem sosyal sorumluluk görevlerini yerine getiriyor hem de milyonlarca kullanıcıya ulaşıyorlar.”

Gözde Güldağ: AdımPara 8 ayda 6 milyon kullanıcıya ulaştı
Kadın girişimci

Her girişimcinin hayali; yatırımının değer görmesi ve milyonlarca kişiye ulaşarak büyümesidir. Bir kadın girişimci hikayesi olan AdımPara uygulamasında, bu hayal gerçeğe dönüştü. Kurucusu olduğu AdımPara’yı 2021’in ekim ayında erişime açan Gözde Güldağ, aplikasyonu çok kısa bir süre içinde tüm Türkiye’nin bildiği bir uygulama haline getirdi.

HEM YÜRÜYÜN HEM KAZANIN

Gözde Güldağ, girişimini şöyle anlattı: “Adımlarla kazandırarak, kullanıcılarımızı adım atmaya ve daha fazla hareket etmeye motive etme fikri beni çok heyecanlandırdı. Uzun çalışmalar sonrası geliştirdiğimiz AdımPara uygulamasının beta sürecini Ekim 2021’de tamamlayıp erişime açtık. Kullanıcılar bu uygulama aracılığıyla adımlarını biriktirerek market alışverişinde kullanabiliyor ya da kahve makinesi, baskül gibi çeşitli hediyeler kazanabiliyor. Birbirinden farklı ödüllerle kullanıcılarımızı adım atmak için motive ediyoruz.”

Gözde Güldağ: AdımPara 8 ayda 6 milyon kullanıcıya ulaştı

BİRÇOK FİRMAYLA İŞ BİRLİĞİMİZ VAR

Kısa sürede büyük ilgi gören AdımPara’nın 8 ay gibi bir sürede 6 milyon kullanıcıya ulaştığını dile getiren Gözde Güldağ, dev firmaların uygulamada yer almak istediklerini açıkladı: “Farklı sektörlerden birçok firmayla iş birliğimiz var. Uygulama mağazasında bu firmalara yer veriyoruz ve indirim kodlarını kullanıcılarımıza sunuyoruz. Firmalar hem uygulamanın sosyal sorumluluk kısmı için uygulamada yer almak istiyor, çünkü insanların hareket etmeye teşvik edilmesinde onların da katkısı olmuş oluyor, hem de milyonlarca kullanıcıya ulaşabiliyorlar.”

ADIMPARA İLE ADIMLARINI BAĞIŞLA

Gözde Güldağ AdımPara’da başka bir özelliğe daha dikkat çektiğini söyledi: “Bizim toplumumuzda bağış kültürü var, çünkü yardımsever bir milletiz. Biz de uygulamamızda kullanıcılara bağış yapma fırsatı sunuyoruz. Dileyenler adımlarıyla ödüllerden faydalanmak yerine ihtiyaç sahiplerine bağışta bulunabiliyorlar.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...