Tgrt Haber
29 Ekim 2021 11:48

Anıtkabir saat kaça kadar açık? 29 Ekim Anıtkabir ziyaret saatleri

Cumhuriyet’in 98.yıl dönümünde Anıtkabir’i ziyaret etmek vatandaşlar Anıtkabir ziyaret saatleri hakkında araştırma yapıyor. Özellikle milli bayramlarda yoğunluk yaşayan Anıtkabir 29 Ekim 2021 Cuma günü de ziyaretçilerini ağırlayacak. Peki Anıtkabir saat kaça kadar açık? Anıtkabir girişi ücretli mi? Anıtkabir otoparkı var mı?

Anıtkabir saat kaça kadar açık? 29 Ekim Anıtkabir ziyaret saatleri
anıtkabir,,anıtkabir ziyaretleri,

Anıtkabir milli bayramlarda ve ulusal günlerde yoğun ziyaretçi akınına uğruyor. Resmi tatil de olması nedeniyle pek çok kişi Anıtkabir’i ziyaret ediyor. Anıtkabir ziyaret saatleri mevsimsel olarak değişmesinden dolayı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için ziyarette bulunmak isteyenler saat araştırması yapıyor. İşte Anıtkabir ziyaret saatleri ve diğer detaylar.

ANITKABİR ZİYARET SAATLERİ

Cumhuriyet’in 98.yılı nedeniyle Anıtkabir ziyareti yapmak isteyenler ziyaret saatlerini merak ediyor. 23 Nisan, 19 Mayıs, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 10 Kasım günlerinde ziyaret saatleri değişiklik gösterebiliyor. İşte Anıtkabir ziyaret saatleri:

01 Şubat - 14 Mayıs

09:00 - 16:30

15 Mayıs - 31 Ekim

09:00 - 17:00

01 Kasım - 31 Ocak

09:00 - 16:00

Anıtkabir saat kaça kadar açık? 29 Ekim Anıtkabir ziyaret saatleri

ANITKABİR OTOPARKI VAR MI?

Anıtkabir ziyaretinde bulunmak isteyen vatandaşlar ‘’Anıtkabir araç girişi yapılıyor mu? Anıtkabir’in otoparkı var mı?’’ sorularının cevabını arıyor.

Haftanın her günü: saat: 09.00 ile 17.00 saatleri arasında ziyarete açık olan Anıtkabir özel günlerde saatlerinde değişiklik yapabiliyor. Ziyaretçiler 29 Ekim dolayısıyla Anıtkabir ziyareti yapmak için

Tandoğan Meydanı’ndaki, Anıttepe bölgesinde, Gençlik Caddesi üzerindeki kapıdan girmesi gerekiyor.

 

Ziyaretler sırasında: kapılarda güvenlik nedeniyle üst ve çanta araması yapılır. Özellikle milli bayramlarda uzun güvenlik sıraları oluşabilir.

Anıtkabir’e araç ile girmek isteyen ziyaretçilerin Tandoğan kapısından, araç ruhsatınızı görevlilere teslim ederek içeri girmesi mümkündür.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...