Tgrt Haber
20 Şubat 2020 14:11

Apple Watch Saat Parolası Sıfırlama İşlemi Resimli Anlatım

Apple'ın Türkiye'de her ürünü ateş gibi cep yakıyor. O ürünlerden biri de apple Watch Saat'ler... Beğenerek aldığınız akıllı saatin içinde barındırdığı bilgileri kötü niyetli insanlardan korumak gerekiyor. Saati alır almaz ilk başta bir şifre belirlemenizi istiyor. Belirlediğiniz şifreyi saati kolunuzdan çıkarttığınız ve tekrar kolunuza taktığınız da yeniden girmeniz gerekiyor. Olur ya o an şifrenizi hatırlamadıysanız üzülmenize gerek yok. Şimdi sizler için resimli anlatımla şifrenizi birkaç dakika içinde kolayca sıfırlamanızı sağlayacak bilgileri tek tek vereceğiz. İşte takip etmeniz gereken adımlar... Keyifli okumalar.

Apple Watch Saat Parolası Sıfırlama İşlemi Resimli Anlatım
apple watch,,apple watch icloud şifresi kırma,,apple watch icloud sıfırlama,,apple watch sıfırlama,,apple watch resetleme,,apple watch etkinleştirme kilidi kırma,,apple watch 3 şifre kırma,,apple watch 3 sıfırlama,,apple watch başka telefon eşleştirme,,ap

Saatler teknoloji çağını kullanarak yaşadığımız bu çağın gereklerine uygun gelişmeler göstererek adeta mini birer notbook'lara dönüştüler. Özellikle Samsung ve Apple'ın müşterilerine sunduğu saat modelleri adeta mini birer PC gibi kullanılıyor.

Bu makalemiz de Apple Watch saat modelli saati olanların telefonun bluetooth ile bağlanarak birçok işlevi kullanmanızı da sağlıyor.

Bu makale de Apple Watch saatlerinizi unuttuğunuz zaman yeni bir parola belirleme sürecini yani kısaca parola sıfırlama işlemini nasıl yapacağınızı göstermeye çalışacağız. Üstelik bu basit işlemi, saatinizi eşlediğiniz iPhone telefonlarınızla da yapabileceksiniz. 

Öncelikle parola sıfırlama geçmeden önce saatinizin şarja takılı olduğundan ya da şarjının tam dolu olduğundan emin olmanız gerekiyor.

Apple Watch Saat Üzerinden Parola Sıfırlama

1- 'Gücü kapat' seçeneğini görünceye kadar yan düğmeye parmağınızla basılı tutun.

Apple Watch Parola Resetleme

2- "Gücü Kapat" sekmesi ekrana gelince parmağınızı kaydırarak kapanmasını sağlayın.

Apple Watch Parola Resetleme

3- ''Tüm içerikleri ve ayarları sil'' seçeneğine dokunarak işlemin sona ermesini bekleyin.

Apple Watch Parola Resetleme

Ardından Apple Watch cihazınızı istediğiniz şifreyi belirleyip ayarlamasını yapabilirsiniz.

İphone Telefon Kullanarak Parola Sıfırlama

Saatinizle Telefonunuz birbiriyle senkronize olarak çalışıyorsa parola sıfırlama ya da "parola resetleme" işlemini telefon üzerinden de yapabilirsiniz.

Bunun için:

  • Öncelikle iPhone ve Apple Watch arasındaki bağlantının kesilmemesi için cihazları birbirine yakın tutun.
  • iPhone'unuzdan Apple Watch uygulamasını açın ve Saatim sekmesine dokunun.
  • Genel > Sıfırla yolunu izleyin.
  • Apple Watch İçeriklerini ve Ayarlarını Sil'e dokunun, ardından tekrar dokunarak işleme onay verin.
  • Onay verdikten sonra Apple Kimliği parolanız sizden istenebilir. Parolanızı girin ve devam edin.

İşlemin sona ermesini bekleyin ve saatinizi yeniden kurun.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
ismail 4 Kasım 2023 00:53

hediye geldi ama aktivasyon var apple wacth nasıl açarım

Sonraki Haber Yükleniyor...