Tgrt Haber
10 Aralık 2021 17:15

Aras Bulut İynemli kaç yaşında, nereli? Aras Bulut İynemli Üç Kuruş dizisinin kadrosunda!

"Aras Bulut İynemli kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?" soruları, başarılı oyuncunun Üç Kuruş dizisinin kadrosuna dahil olması ile gündemde yerini aldı. Aras Bulut İynemli'nin hayatı ve ünlü oyuncuya dair merak edilenler haberimizde...

Aras Bulut İynemli kaç yaşında, nereli? Aras Bulut İynemli Üç Kuruş dizisinin kadrosunda!
aras bulut iynemli,üç kuruş,çukur

"Aras Bulut İynemli, Üç Kuruş dizisinin kadrosunda!" haberi, ünlü oyuncunun sevenlerini sevindirdi! Aras Bulut İynemli'nin ekranlara geri döneceği iddiaları güçlenirken; Üç Kuruş dizisine "Can" karakteri ile dahil olacağı söylenen İynemli,  Aslıhan Malbora'nın oynadığı Leyla karakterinin eski sevgilisini canlandıracağı paylaşılan bilgiler arasında! Aras Bulut İynemli ve Ay Yapım’dan konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmemediği de aktarılırken; yeni gelişmeler haber detaylarında yer alacak...

Aras Bulut İynemli kaç yaşında, nereli? Aras Bulut İynemli Üç Kuruş dizisinin kadrosunda!

ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR?

25 Ağustos 1990 yılında dünyaya gelen Aras Bulut İynemli'nin ailesi de kendisi gibi sanatçıdır. İynemli'nin abisi tiyatrocu, ablası ise ses sanatçısıdır. İstanbul Beşiktaş Anadolu Lisesi'nden mezun olan oyuncu, daha sonra İTÜ Uçak mühendisliği tamamlamıştır. İtalyan bir futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay Tan' tarafından fark edilen İynemli, "Öyle Bir Geçer Zaman Ki"  dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı performansı ile kabul görmüştür.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde senaryo gereği müzisyen olmuş ve "İyi Düşün Taşın" şarkısını coverlayarak yeni şarkılar bestelemiştir. İynemli, 2013 yılında Çağan Irmak'ın yeteneğini fark etmesi ile "Tamam mıyız?" adlı filmde başrol oynamıştır. Canlandırdığı İhsan karakteri ile eleştirmenler tarafından oldukça beğenilmiştir. "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Şehzade Bayezid olarak rol alan Aras Bulut İynemli, Maral: En Güzel Hikayem, İçerde gibi farklı projelerde de rol almıştır. 2017 yılında Çukur adlı dizide Yamaç Koçovalı karakterini canlandıran ve bu rolü ile seyircilerin beğenilerini toplayan İynemli, Üç Kuruş dizisinin kadrosunda yer alacağı iddialarına dair henüz bir açıklama yapmamıştır.

Aras Bulut İynemli kaç yaşında, nereli? Aras Bulut İynemli Üç Kuruş dizisinin kadrosunda!

ARAS BULUT İYNEMLİ'NİN YER ALDIĞI PROJELER

  • 2009 - Arka Sokaklar (Şeref) (Konuk Oyuncu)
  • 2010-2013 - Öyle Bir Geçer Zaman ki (Mete Akarsu)
  • 2013-2014 - Muhteşem Yüzyıl (Şehzade Bayezid)
  • 2015 - Maral: En Güzel Hikayem (Sarp Altan)
  • 2016-2017 - İçerde (Umut Yılmaz / Mert Karadağ)
  • 2017-2021 - Çukur (Yamaç Koçovalı)
  • 2019 - Çarpışma (Yamaç Koçovalı) (Konuk Oyuncu)
  • 2013 - Mahmut ile Meryem (Mahmut)
  • 2013 - Tamam mıyız? (İhsan)
  • 2017 - Martıların Efendisi (Ateş)
  • 2019 - 7. Koğuştaki Mucize (Memo)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...