Tgrt Haber
26 Şubat 2022 16:29 - Güncelleme : 26 Şubat 2022 16:37

Arka Sokaklar ekibine iki usta oyuncu daha katıldı

Bir nesli büyüten Arka Sokaklar isimli diziye beklenmedik transferler gerçekleşiyor. 2006’dan beri yayın hayatını sürdüren diziye üç usta oyuncu dahil oldu.

Arka Sokaklar, 618'inci bölümünü yayınlayacak.
Arka Sokaklar, 618'inci bölümünü yayınlayacak.

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizisi Arka Sokaklar, son transferleri ile gündemde. Tüm zamanların en beğenilen dizilerinden biri olarak tanımlanan yapım, 15 yılı aşkın bir süredir seyircilerin karşısına çıkıyor.

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüne ‘Poyraz' karakteriyle dahil olan oyuncu Cenk Gürpınar'ın performansı, Arka Sokaklar izleyicisi tarafından beğeni topladı. Daha önce Acemi Cadı isimli televizyon dizisinde 'Cenk' karakteriyle yer alan Gürpınar, Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu ve Oya Okar’ın bulunduğu Arka Sokaklar ekibine katıldı.

FATİH SERBEST VE BAHAR BAŞAR ARKA SOKAKLAR'DA

Arka Sokaklar, son olarak 617'nci bölümüyle sevenlerinin karşısına geçti. Cenk Gürpınar’ın Poyraz karakteriyle diziye katılmasının ardından ekip daha da genişliyor. İlerleyen bölümlerde oyuncu Fatih Serbest ve Bahar Başar'ı da dizide göreceğiz. 

Arka Sokaklar ekibine iki usta oyuncu daha katıldı

Yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Sinan Yurdakul ve Ozan Yurdakul yapmakta. Erler Film imzasıyla ekranlara çıkan Arka Sokaklar, 16 yıldır yayınlanmasına karşın bir an bile seyircisini kaybetmedi. 

Arka Sokaklar ekibine iki usta oyuncu daha katıldı

Peki, ekibe dahil olan yeni oyuncuların rolleri nasıl olacak. Fatih Serbest, dizide haksız yere hapiste yatan bir kişiyi canlandıracak iken, Bahar Başar 'Handan' karakteriyle hanımağa rolünü oynayacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...