Tgrt Haber
23 Kasım 2021 10:17 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Aşk acısı erkek kuğunun psikolojisini bozdu: 'Prenses' 'Kral'ı yalnız bıraktı

Adıyaman’ın Gölbaşı Gölü’nde bir yıl önce eşi tarafından terk edilen erkek kuğunun psikolojisi alt üstü oldu. Son dönemlerde ördekler gibi davrandığı tespit edilen kuğuya bir dişi eş bulmak için harekete geçildi.

Aşk acısı erkek kuğunun psikolojisini bozdu: 'Prenses' 'Kral'ı yalnız bıraktı
Adıyaman,Eş,Psikoloji,Dişi kuğu,Erkek kuğu

Adıyaman’ın Gölbaşı Gölü’nde bulunan bir erkek kuğu eşi tarafından bir yıl önce terk edildi. Göldeki diğer hayvanlar gibi davranmaya başlayan erkek kuğunun zamanla psikolojisi bozuldu.

‘PRENSES’ ‘KRAL’I TERK ETTİ

Ziyaretçilerin gözdesi olan ‘Kral’, terk edildiği eşi ‘Prenses’ ile 6 yıl boyunca Gölbaşı Gölü’nde yaşadıkları öğrenildi. Gölbaşı ilçe Belediyesi erkek kuğunun psikolojisini düzeltmeye yardımcı olmak adına eş bulmak için çalışmalara başladı. Belediye Başkanı İskender Yıldırım, hayvan severlere çağrıda bulunarak Kral ile birlikte Gölbaşı Gölü’nde yaşayacak dişi bir kuğu aradıklarını duyurdu.

Aşk acısı erkek kuğunun psikolojisini bozdu: 'Prenses' 'Kral'ı yalnız bıraktı
(Kral’, terk edildiği eşi ‘Prenses’ ile 6 yıl boyunca Gölbaşı Gölü’nde yaşadıkları öğrenildi)

“ÖRDEKLER GİBİ DAVRANMAYA BAŞLADI”

“Yaklaşık bir yıl önce ‘Prenses’ uçtu gitti. ‘Kral’ yalnız kaldı” diyen Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, “Yaklaşık bir yıldan beri eşi yoktur ve maalesef ördekler gibi davranmaya başladı. Son bir yılda kuğumuzda çok büyük değişiklikler var. Biran önce hayvan severler, doğa severler tarafından dişi bir kuğu getirmelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...