Tgrt Haber
20 Temmuz 2021 13:52

Bayramda alışveriş merkezleri açık mı? Kurban Bayramı’nda AVM’ler kaçta açılacak?

Tüm Türkiye’nin heyecanla beklediği Kurban Bayramı geldi. 20 Temmuz Salı günü başlayan Kurban Bayramı 23 Temmuz Cuma günü sona erecek. Vatandaşlar, ‘’Kurban Bayramında AVM’ler açık mı? Bayramda alışveriş merkezleri açık mı? Bayramda mağazalar kaçta açılacak?’’ soruları merak etti.

Bayramda alışveriş merkezleri açık mı? Kurban Bayramı’nda AVM’ler kaçta açılacak?
avm,,kurban,,mağazalar,,avm&tt2;ler,

Geçtiğimiz hafta yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından bayram tatili 9 gün olarak açıklanmıştı. Kurban Bayramı tatili boyunca alışveriş merkezlerinin açık olup olmayacağı ise merak konusu oldu. Kurban tatilinde ihtiyaçlarını karşılamak ve gezmek isteyenlerin gözü AVM açılış saatlerinde. Kurban Bayramı boyunca hangi günler ve saatler açık olacağı araştırılan AVM’lerde son durum belli oldu. İşte bayramda alışveriş merkezleri açık olacak mı? Kurban Bayramı'nda AVM'ler kaçta açılacak? sorularının cevapları

KURBAN BAYRAMI ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ AÇIK MI?

1 Temmuz normalleşme sürecinden bu yana eski çalışma düzenine geri dönen AVM’ler Kurban Bayramı döneminde de çalışmaya devam edecek. Kurban Bayramı ilk günü geç açılacak olan alışveriş merkezleri saat 13.00-14.00 saatleri arasında açılacak. Diğer günler ise normal çalışma saatleri içine faaliyet gösterecek.

KURBAN BAYRAMI SİNEMALAR AÇIK MI?

Alışveriş merkezleri içinde bulunan sinemalara gitmek isteyen vatandaşlar ‘’Kurban Bayramında sinemalar açık mı? Bayramda sinemalar kaçta açılacak?’’ sorularını araştırmaya başladı. Kurban Bayramı tatili vesilesiyle sinemaya gitmek isteyen vatandaşlar AVM’lerin açık olduğu saatler içinde sinemaya gidebilecek. Buna göre Kurban bayramı 1.günü 13.00-14.00 saatlerinden sonra diğer günler ise normal saatler içerisinde bilet alıp film izleyebilecek. Uzun süren kapanmanın ardında açılan sinema salonları belirli aralıklarla oturulan koltuklar, sürekli temizlenen salonlarıyla hizmet vermeye başladı. Byaram tatilinde eğlenmek isteyen vatandaşlar vizyonda olan filmlere bilet alarak maske ve mesafe kurallarıyla film izleyebilecek.

Bayramda alışveriş merkezleri açık mı? Kurban Bayramı’nda AVM’ler kaçta açılacak?

BAYRAMDA MAĞAZALAR AÇIK MI?

Kurban Bayramı boyunca alışveriş merkezlerinin açık olduğu saatlerde mağazalarda açık olacak. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak hizmet veren mağazalar bayramda da misafirlerini ağırlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...