Tgrt Haber
11 Ocak 2022 12:06

Bayrampaşa'da sular ne zaman gelecek? Bayrampaşa su ne kesintisi ne zaman bitecek?

İSKİ İstanbul’da 5 ilçede 11 saatlik su kesintisi yaşanacağını duyurdu. İSKİ bakım ve onarım nedeniyle su kesintisi yaşanacağını duyurmasının ardından ‘’Bayrampaşa su kesintisi ne zaman bitecek? Bayrampaşa’da sular ne zaman gelecek?’’ soruları araştırılmaya başlandı.

Bayrampaşa'da sular ne zaman gelecek? Bayrampaşa su ne kesintisi ne zaman bitecek?
su kesintisi,,İSKİ,,bayrampaşa,

Su kesintisi haberleri yoğun bir şekilde araştırılmaya devam ediyor. İSKİ 5 ilçede kesinti olacağını duyururken ''Bayrampaşa su kesintisi ne zaman?'' sorusu araştırılıyor. Açıklamaya göre; Bayrampaşa, Esenler, Güngören, Gaziosmanpaşa ve Eyüpsultan ilçelerindeki su kesintisi yaşanacak. İşte Bayrampaşa su kesintisi detayları 

BAYRAMPAŞA SU KESİNTİSİ NE ZAMAN? 

İSKİ İstanbul’da 5 ilçede su kesintisi olacağını duyurdu. İSKİ'nin açıklamasına göre; Bayrampaşa, Esenler, Güngören, Gaziosmanpaşa ve Eyüpsultan ilçelerinde uzun süreli su kesintisi yaşanacak. Peki Bayrampaşa su kesintisi ne zaman başlayacak? 

Duyuruya göre Bayrampaşa su kesintisi 12 Ocak 2022 tarihi saat 09.00’da başlayacak ve 20.00’da sona erecek. 

İSKİ SU KESİNTİSİ SORGULAMKA İÇİN TIKLAYIN! 

BAYRAMPAŞA’DA SULAR NE ZAMAN GELECEK? 

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), münzevi terfi merkezi çıkışı isale hattında bakım-onarım çalışmaları nedeniyle kesinti yaşanacağı bildirildi. Peki Bayrampaşa’nın hangi ilçelerinde su kesintisi olacak? Duyuruya göre; Yenidoğan, İsmetpaşa, Orta, Yıldırım, Terazidere, Altıntepsi, Vatan, Kartaltepe, Kocatepe ve Muratpaşa Mahalleleri’nde su kesintisi yaşanacak. Vatandaşlar ''Bayrampaşa’da sular ne zaman gelecek?'' sorusuna odaklandı. 

Sular 12 Ocak saat 20.00’de gelecek. 

Bayrampaşa'da sular ne zaman gelecek? Bayrampaşa su ne kesintisi ne zaman bitecek?

İSTANBUL’DA HANGİ İLÇELERDE SU KESİLECEK? 

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), yarın 5 ilçede 11 saatlik su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Bakım ve onarım çalışması nedeniyle sabah 09.00'da başlayacak kesintinin saat 20.00'de son bulacağı belirtildi. Peki İstanbul’da hangi mahallerde su kesintisi olacak? 

İSKİ tarafından yayınlanan duyuruya göre; Eyüpsultan Rami Yeni, Düğmeciler, İslambey ve Topçular Mahallelleri; Bayrampaşa Yenidoğan, İsmetpaşa, Orta, Yıldırım, Terazidere, Altıntepsi, Vatan, Kartaltepe, Kocatepe ve Muratpaşa Mahalleleri; Esenler Birlik, Çiftehavuzlar, Kazım Karabekir, Menderes, Fevzi Çakmak, Yavuz Selim, Mimar Sinan, Nene Hatun, Davutpaşa ve Namık Kemal Mahalleleri; Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi; Güngören, Gençosman ve Sanayi Mahalleleri’nde 12 Ocak Çarşamba saat 09.00 ile 20.00 arasında su kesintisi yaşanacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...