Tgrt Haber
02 Temmuz 2022 17:38 - Güncelleme : 05 Temmuz 2022 09:50

Beefcut, Paris’te dünya yıldızlarını ağırlıyor

Beefcut Steakhouse işletmecisi Mustafa Başer, restoranında dünya yıldızlarını ağırlıyor. Fransa’nın başkenti Paris’te birbirinden ünlü isimlerin de ziyaret ettiği lüks restoranı büyük ilgili gören Türk girişimci Başer restoranı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Beefcut, Paris’te dünya yıldızlarını ağırlıyor
,

Dünyanın en önemli şehirlerinden biri olan Paris’te nasıl popüler bir mekâna dönüştüklerine yönelik bilgi veren iş insanı Mustafa Başer “Beefcut, usta kasaplarımız tarafından özenle seçilmiş, yüksek kaliteli etlerin mekanıdır. Misafirlerimize sunacağımız menümüzü büyük bir titizlikle uzun bir süreçte hazırladık. Birçok uzmandan görüş aldık. Öne çıkan lezzetimiz olgunlaşmış sığır etidir. Sığır etlerimiz özel bir mahzende 30 gün bekletilerek, pişirmeye hazırlanır. Etlerimizin lezzetinin en büyük sırrı özel hazırladığımız marinesidir. 
Beefcut, Paris’te dünya yıldızlarını ağırlıyor

Restoranımız Paris’in en popüler 3 mekânından biri olarak gösteriliyor. Müşterilerimize çok özel bir tat deneyimi sunuyoruz. Menümüz özel olarak hazırlandı. Her ana yemeğin yanında sadece bize özel bir lezzet olan 3 adet sos ikram ediyoruz. Menümüzdeki tüm lezzetler uzun bir hazırlık sürecinden geçmektedir. Etlerde geleneksel uzun pişirme süreci her zaman var olmuştur. Geleneksel pişirme yöntemlerini günümüzle harmanlayarak, ortaya çok özel lezzetler çıkardık. Altın kaplama kuzu eti de menümüzde en çok ilgi görenlerden biri.” Sözleri ile mekanlarında misafirlerine nasıl bir menü hazırladıklarına dair açıklamalarda bulundu. 
Beefcut, Paris’te dünya yıldızlarını ağırlıyor
Beefcut’ta dünyaca ünlü yıldızları ağırladıklarını ifade eden Mustafa Başer “Dünyaca ünlü birçok yıldız restoranımızı ziyaret ederek, özel menülerimizi tattı. Onları ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. En son dünyaca ünlü Rapçı Tyga’yı ağırladık.” dedi.

Kahramanmaraşlı olduğunu belirten Türk girişimci Mustafa Başer “Bir Kahramanmaraşlı olarak tam bir lezzet aşığıyım. Restoranımıza özgü, yöreselle harmanlanmış lezzetlerimizi misafirlerimize sunmaktan ziyadesi ile memnunuz. 32 yıl önce restoranımızı kurarken bir kural koyduk kendimize. Bu bir kuraldan fazla anlayış olarak yerleşti. Müşteri değil misafir kabul ediyoruz restoranımıza gelenleri. Bu sayede restoranımız büyük başarılar elde etti. 

Yakaladığımız bu başarıyı sürdürmek ve yeni 2 şube daha açmak istiyoruz. Şubelerimizden biri yine Paris’te olacak. Diğerini de Amerika’da açmayı planlıyoruz. Paris’te bulunan restoranımızda dünyanın birçok ülkesinden misafirleri ağırlıyoruz. Hedefim birçok farklı ülkede yeni restoranlar açarak, dünyaya mal olmuş bir marka haline gelmek. Bizim işimizde başarı hiçbir zaman tesadüf olmuyor. Bunun için çok çalışmak ve gerçekten özel olmak gerekiyor” açıklamalarında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...