Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Eylül 2015 10:42 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:15

Belediye Başkanı'na linç girişimi

HDP'nin barajı aşması üzerine pilav dağıtan CHP'li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a tepki gösteren bir grup, Gökhan’ı linç etmeye kalktı.

Belediye Başkanı'na linç girişimi
hdp, chp belediye başkanı, linç girişimi,

Dağlıca’da şehit olan 16 Mehmetçik’ten birisi olan Ezineli Onbaşı Fatih Duru’nun naaşını karşılamak için Çanakkale Havaalanı’na gelenler arasında yer alan CHP'li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a tepki gösteren bir grup, Gökhan’ı linç etmeye kalktı.
Saat 19.00’da Çanakkale Havaalanı’na getirilen şehit Fatih Duru’nun naaşını karşılamaya yüzlerce kişi akın etti.
'Pilavcı Başkan' istemiyoruz Karşılamada Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ında olduğunu fark edenler bir anda “Pilavcı Başkan İstemiyoruz” şeklinde sloganlar atarken bir grup Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a saldırarak linç etmeye kalktı.
Darp ettiler, otomobili tekmelediler Linç edilmekten son anda kurtulan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın darp edildiği öğrenilirken; alandan ayrılırken içerisinde Ülgür Gökhan’ın bulunduğu otomobilde hasar aldı.
Kaynak: Akşam

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...