Tgrt Haber
03 Kasım 2021 11:05

Beşiktaş Avrupa’da ilk puanını almak istiyor

Süper Lig’de inişli çıkışlı bir grafik çizen Beşiktaş, Devler Ligi’nde 0 çekti. Beşiktaş, Sporting Lizbon deplasmanında hem ilk puanını almak hem de moral bulmak istiyor.

Beşiktaş Avrupa’da ilk puanını almak istiyor
Beşiktaş,Avrupa,Sporting Lizbon

Şampiyonlar Ligi’nde C Grubu’nda oynadığı 3 maçı da kaybeden Beşiktaş bugün Portekiz deplasmanında Sporting Lizbon karşısına çıkıyor. Matematiksel olarakm gruptan çıkma şansı devam eden Beşiktaş’ın gruptan çıkması için kalan 3 maçını kazanarak rakiplerin kayıplarını beklemesi bekleniyor. Olası bir yenilgi ya da puan kaybı durumunda 3. olup yoluna Avrupa Ligi’den devam etme şansı da kaybolacağı için Kartal’ın bugün Lizbon deplasmanından 3 puanla dönmesi şart.

SERGEN YALÇIN’IN GALİBİYETİ YOK

Siyah beyazlılarda henüz Avrupa galibiyeti bulunmayan teknik direktör Sergen Yalçın da hem siftah yapmak hem de umutlarını sürdürmek için bugün kazanmak istiyor. Beşiktaş Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı 5 karşılaşmada 4 kez kaybederken, normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçta Rio Ave’ye penaltılarda 4-2’lik skorla kaybederek elenmişti.

MUHTEMEL 11'LER

Sporting Lizbon: Adan, Inacio, Feddal, Coates, Nunes, Palhinha, Porro, Reis, Gonçalves, Sarabia, Paulinho

Beşiktaş: Ersin, Necip, Welinton, Montero, Umut Meraş, Atiba, Mehmet Topal (Souza), Alex Teixeira, Ghezzal, Rıdvan, LarinBeşiktaş Avrupa’da ilk puanını almak istiyor

Beşiktaş Avrupa’da ilk puanını almak istiyor

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...