Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Şubat 2020 00:15 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Bu hafta Survivor'da kim elendi? Gönüllüler takımında elenen yarışmacı kim oldu? Survivor Uğur Pektaş'a ne oldu?

TV8'de yayınlanan ve izleyicileri ekrana kitleyen Survivor yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, bu sene adaya en erken veda eden yarışmacıyı duyuracak.Dün akşam yayınlanan son bölümde dokunulmazlık oyununu ünlüler kazanmış ve gönüllüler takımı arasında eleme oylaması yapılmıştı. Peki Bu hafta Survivor'da kim elendi? Gönüllüler takımında elenen yarışmacı kim oldu? Survivor Uğur Pektaş'a ne oldu? Uğur Pektaş'ın son durumu nasıl?

Bu hafta Survivor'da kim elendi? Gönüllüler takımında elenen yarışmacı kim oldu? Survivor Uğur Pektaş'a ne oldu?
Bu hafta Survivor&tt2;da kim elendi,Gönüllüler takımında elenen yarışmacı kim oldu,Survivor elenen isim kim,Survivor eleme,Survivor Uğur Pektaş&tt2;a ne oldu,Survivor Uğur Pektaş elendi mi,Survivor Uğur Pektaş elendi,Survivor elenen isimler,survivor makbu

Survivor'da eleme heyecanı başladı. Peki Survivor'da bu hafta kim elendi? Gönüllüler takımında elenen yarışmacı kim oldu? Sakatlık geçiren Uğur Pektaş'ın son durumu ne? Uğur Pektaş Survivor 2020'ye veda mı etti? İzleyiciler bu soruların cevabını arıyor.

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020'de bu sezon ilk defa formatta değişikliğe giderek çok erken bir eleme yapılacağını, adaya veda eden ismin Survivor tarihinde 'adaya en erken veda eden yarışmacı' olacağını açıkladı. Dokunulmazlık oyununda da heyecan oldukça yüksekti. Zorlu parkurda takımları için savaşan yarışmacılar arasında sıkı bir rekabet yaşandı. Dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandığı için gönüllüler takımında eleme oylaması yapılmıştı. Oylama sonucunda Fatma Günaydın en fazla oyu alan isim olarak karşımıza çıktı.Peki Survivor'da bu hafta kim elendi?

ACUN ILICALI'DAN AÇIKLAMA

Survivor'un yeni bölüm fragmanında Ilıcalı'nın söylediği sözler büyük merak oluşturmuştu. Uğur Pektaş'ın yarışmadaki akıbeti merak edilirken, konu ile ilgili bir açıklama daha geldi. Survivor Panaroma programına katılan Acun Ilıcalı, iki ismin sakatlandığını ve yüzde 99 yarışmayaya devam edemeyeceğini duyurdu.

 

SURVİVOR UĞUR PEKTAŞ'A NE OLDU?

Survivor ödül oyunu sırasında yarışmaya çıkan Uğur Pektaş bir sakatlık geçirdi. Bunun üzerine Survivor ekibi tarafından acil müdahaleye alındı. Uğur Pektaş, sakatlığıyla ilgili son durumu sorulması üzerine, "Hala üzerine basamıyorum" dedi.

UĞUR PEKTAŞ SURVİVOR'DAN ELENECEK Mİ?

Acun Ilıcalı Survivor'ın bu akşamki yayınında ada konseyinde Ünlüler takımına kötü haberi olduğunu açıkladı. Uğur Pektaş'a yapılan müdahalenin ardından Uğur Pektaş'ın Survivor'a devam edemeyeceği açıklandı.

SURVİVOR ŞAZİYE ELENDİ Mİ?

Ünlüler takımı diskalifiye şokunu yaşadı. Uğur Pektaş ve Şaziye geçirdikleri sakatlık sonucunda yarışmaya veda edemeyecekleri Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'un 3. bölümünde eleme potasında yer alan Fatma dışında 2 isim daha SMS oylamasına girdi. En çok oy alan isim Ceyhun oldu, diğer isim ise Cemal Can oldu.

En çok oyu alan Ceyhun eleme adayı olarak Makbule'nin ismini verdi. En fazla ikinci oyu alan Cemal Can ise Evrim'in ismini söyledi.

Eleme Fatma, Makbule ve Evrim arasında yaşanacak. Elenen isim gecenin sonunda belli olacak. 

Makbule elendi! Survivor 2020'de ilk veda eden isim Makbule oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...