Tgrt Haber
20 Ocak 2022 18:01 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:07

Buk Beauty: Kirpik Lifting Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Kirpiklerin daha dolgun görünmesi için uygulanan kirpik litfing işlemi gözle görülür derecede fark oluşturur. Özellikle de kadınlar tarafından en çok tercih edilen işlemler arasında yer alır.

Buk Beauty: Kirpik Lifting Hakkında Bilinmesi Gerekenler
Buk Beauty,Kirpik Lifting,microblading,kaş kontörü,nail art

Kirpik litfing işleminin kalıcı sonuçlar sağlaması en büyük avantajıdır.

KİRPİK LİFTİNG NEDİR?

Her kadın kirpiklerinin çok daha gür ve güzel görünmesini ister. Bunun için birçok yola başvurur. Ancak hiç biri kalıcı değildir. Oysaki kirpik litfing hem kalıcı hem de kirpiklere ciddi anlamda dolgunluk sağlayan bir işlemdir.

KİRPİK LİFTİNG NASIL UYGULANIR?

Birçok güzellik merkezinde uygulanan kirpik litfing işlemi direkt olarak kirpik diplerine uygulanır. Öncelikle silikon bir ped kirpiklere uygulanır. Daha sonra ise kirpikler tek tek taranır ve yapıştırılır.

KİMLER BUNU TERCİH EDEBİLİR?

Kirpikleri ince yapıda olan ve dolgun olmayan kişiler bu işlemi tercih edebilirler. Daha gür ve çekici kirpik yapısına sahip olmak isteyen kişiler için en uygun işlem bu olacaktır.

NEDEN LİFTİNG UYGULAMASI YAPTIRMALISINIZ?

Zayıf ve seyrek yapıda olan kirpiklerden kurtulmak için litfing işlemi tercih edilir. Burada en önemli olan detay ise bu işlemin kirpik üzerinde kalıcı etki bırakıyor olmasıdır. Bu sebeplerden kaynaklı kirpik yapısının daha dolgun olması için kirpik lifting yaptırılır.

KİRPİK LİFTİNG UYGULAMASININ FAYDALARI NELERDİR?

Bu işlem kirpik yapısını köklerden uçlara kadar daha güçlü bir duruma getirir. Kirpikleri çok daha uuzn ve dolgun yapıda gösterir. Üstelik bu işlem uygulanırken kesinlikle kimyasal maddeler kullanılmaz.

MİCROBLADİNG (KAŞ KONTÖRÜ) NASIL YAPILIR?

Öncelikle kişinin kaş yoğunluğu belirlenir. Bunun ardından kaşın hangi bölgelerinde seyrek yapı varise tespit edilir. Bu doğrultuda seyrek olan kısımlara microblading yani kaş kontörü yapılır. Aynı zamanda kişinin kaş rengi ve yapısı da oldukça önemlidir.

MİCROBLADİNG (KAŞ KONTÖRÜ) KİMLERE YAPILIR?

Genel olarak makyaj malzemesine alerjisi olan kişiler kaş kontörü işlemini tercih ederler. Bunun dışında kaç yapısı seyrek ola ya da herhangi bir rahatsızlığa bağlı olarak kaş yapısında dökülmeler olan kişiler de kaş kontörü için uygundurlar.

MİCROBLADİNG (KAŞ KONTÖRÜ) İŞLEMİNİN SAĞLADIĞI AVANTAJLAR NELERDİR?

Zayıf kaş yapısına sahip olan kişilerde kaşlara zarar vermeden doğal biçimde gür bir görünüm kazandırır. Microblading dünyada buluna en kaliteli kaş boyası ile yapılan oldukça zararsız olan bir işlemdir.

MİCROBLADİNG (KAŞ KONTÖRÜ) SONRASI YAPILMASI GEREKENLER

Kaşlara uygulanan microblading işlemi sonrasını takip eden ilk 10 gün boyunca sıcak suya temastan kaçınmak gerekiyor. Bunun yanında yaklaşık olarak 30 gün boyunca da güneş ışınlarından uzak durmak gerekiyor.

NAİL ART NASIL YAPILIR?

Tırnak süsleme fırçası ve tırnak noktalama kalemi sayesinde tırnaklara uygulana bir sanattır. İstenen şekil ve renkte tırnaklara özel olarak uygulanır. Kesinlikle kullanılan malzemeler kalitelidir.

NAİL ART KİMLERE UYGULANIR?

Tırnaklarını yiyen kişiler için tercih edilen yöntemlerden biri nail art işlemidir. Bunun yanında uzun tırnaklara sahip olmak isteyen kişiler de bu işlemi tercih ederler. Tırnak çevresinde et oluşumu meydana gelen ve sık sık manikür yaptıramayan kişiler için de tercih edilmesi gereken en doğru yöntemdir.

NAİL ART MODELLERİ NELERDİR?

Tırnaklara uygulanan nail art işlemi için binlerce renk ve model seçenekleri bulunur. Bunun yanında tırnak yapısına özel olarak da uygulanan modeller yer alır. Seçim ise tamamen kişiye kalmıştır.

NAİL ART FİYATLARI 2022

Günümüzde tırnaklara uygulanan en popüler işlem budur. Fiyat olarak ise uygulanacak olan modele göre değişir. Aynı zamanda nail art işlemini yapacak olan kişiye göre de fiyat değişkenlik gösterir.

Kaynak: https://www.bukbeauty.com/kirpik-lifting/

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...