Tgrt Haber
15 Ekim 2019 13:43

Burç Tarihleri ve Özellikleri / Burçların Uyumu

Burçlar günümüzde sadece bir astronomi dalı değil, günlük hayatın akışında özellikle konu sıkıntısı çekildiğinde başvurulan çareler arasında ilk sıralarda yer alıyor diyebiliriz. Hani konuşacak bir konu bulunamadığında o an aklınıza gelen: “burcun neydi?” sorusu her zaman yeni bir konu demek ve bu soru ile muhabbetin derinleşmesine vesile olduğuna sanıyorum birçoğumuz şahit olmuşuzdur. Bu makalemizde; “2019 burç tarihleri ve özellikleri, Burçlar 2019, Burçların uyumu, Burçların tarihleri, Burçlar ve ayları, Bedava günlük burçlar, Yükselen burçlar” nedir, ne değildir makalemizde ayrıntılı bir şekilde okuyabileceksiniz. Keyifli okumalar.

Burç Tarihleri ve Özellikleri / Burçların Uyumu
burçlar 2019,Burçların tarihleri,2019 burç tarihleri ve özellikleri,Bedava günlük burçlar,Burçlar ve ayları,Yükselen burçlar,kadınlar için burç,erkekler için burç,burç yorumları,her yönüyle burçlar,Burçlara göre hayatın anlamı?,burçların aşk ha

Bir astronomi dalı olan burçlara kayıtsız kalamayan tüm okuyucularımız için hazırladığımız burç tarih ve özelliklerine gelin hep birlikte göz atalım. Çalışma da 12 burcun özelliklerini ele aldık. Tabii ki 12 burcun hem kadınlara bakan yönünü, hem de erkeklere bakan yönünü inceledik. İşte tüm yönleriyle burç tarihleri ve özellikleri…

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Koç burcu özellikleri | Koç burcu erkek özellikleri | Koç burcu kadın özellikleri

Burç Tarihleri ve Özellikleri

Koç burcu, enerjik ve hareketli tavırlara sahiptir. Bu burçta da bazı burçlar da olduğu gibi benlik egoları fazlaca gelişmiştir. Kendilerini her olayda kayırmayı severler. Pratiktirler. Sevinçleriniz, coşkularını gizlemeyi sevmezler ve gizlemeyerek, dışa vurarak yaşamayı tercih ederler.

Devamı için tıklayınız 

Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa burcu özellikleri | Boğa burcu erkek özellikleri | Boğa burcu kadın özellikleri

Burç Tarihleri ve Özellikleri

Boğalar maddecilikleriyle bilinirler fakat her zaman bir hedefleri vardır ve bu hedeflere ulaşmak için tüm dikkatlerini toplarlar. İnsanların yardımına koşmayı severler. Arkadaşlıkta son derece güvenilirdirler. Onlar da güvenebilecekleri birilerini isterler. Hedefe giden yolda öyle bir sabır gösterebilirler ki bu etraftan son derece kıskanılacak kadar kuvvetlidir.

Devamı için tıklayınız

İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler burcu özellikleri | İkizler burcu erkek özellikleri | İkizler burcu kadın özellikleri

Burç Tarihleri ve Özellikleri

İkizler burcu olan kişiler hızlı düşünürler. Bu düşüncelerine istinaden de hareketleri oldukça hızlıdır. Birçok işe kolaylıkla adapte olabilirler. Birçok işi, aynı anda yapabilme yeteneğine sahiptirler. Bir anda birçok kez karar alıp bunlardan sonra da vazgeçebilirler.

Devamı için tıklayınız

Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç burcu özellikleri | Yengeç burcu erkek özellikleri | Yengeç burcu kadın özellikleri

Burç Tarihleri ve Özellikleri

Yengeç burçları son derece, alıngan, hassas, evhamlı veya kuruntuludur. Sorumluluk almayı çok severler. Ayrıntılarla ilgilenmeyi fazlasıyla severler ve bu yüzden işlerini mükemmel yapmayı hedeflerler. Karşısındaki kişiden de aynı şekilde her şeyi en iyi şekilde yapmayı beklerler.

Devamı için tıklayın

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan burcu özellikleri | Aslan burcu erkek özellikleri | Aslan burcu kadın özellikleri

Burç Tarihleri ve Özellikleri

Aslan burcu, yönetme özelliği olan ve ileri derecede yönetme politikasına sahip, özgüveni yüksek, bakımlı, her zaman her yerde göze çarpan, güler yüzlü, insanlara yardım etmeyi seven, arkadaş canlısı, birçok arkadaşı olan, sevimli ve iyi insanlardır. Hayatı bir film sahnesi veya tiyatro sahnesi gibi, kendilerini de bu filmin başrol oyuncusu olarak görürler. Pratiktirler. Çözüme odaklı yapıları ve hızlı düşünmeleri ile bilinirler. Kararlı, azimli ve son derece inatçı olabilirler.

Devamı için tıklayın

Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak burcu özellikleri | Başak burcu erkek özellikleri | Başak burcu kadın özellikleri

Burç Tarihleri ve Özellikleri

Başak burçları, bilgiye aç kimselerdir. Zekâlarını, bilgi edinmede ve öğrenmede kendilerine hizmet eden bir yardımcı gibi görürler. Bu burcun insanları, oldukça çalışkan, azimli ve pratiktir. Gücen duydukları ve kullanılmadıklarını düşündükleri her durumda yardımcı olmayı severler.

Devamı için tıklayın

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi burcu özellikleri | Terazi burcu erkek özellikleri | Terazi burcu kadın özellikleri

Burç Tarihleri ve Özellikleri

Kararsızlıkları ile ünlü bir burç olan terazi burcu, büyüleyici, ses tonunu yükseltmeden sizi ikna edebilen, kızgınlığınızı giderebilen, sizi etkisi altına alabilen farklı bir burçtur. Rahatlığı ile en gerilimli ortamları bile sakinleştirmeyi başarabilir. Sizin kılıcınızı, kınından çıkarttığınız tartılmalara o gülücüklerini saçacak, zarafetini konuşturarak öpücükler gönderecektir.

Devamı için tıklayın

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Akrep burcu özellikleri | Akrep burcu erkek özellikleri | Akrep burcu kadın özellikleri

Burç Tarihleri ve Özellikleri

Akrep burçları, yaşamlarına tutkuyla bağlıdırlar. Hiçbir işleri yarım değildir. Her şeyi tamamlarlar. Bu konuda akreplere disiplinli diyebiliriz. Akrepler mimiklerini kontrol altında tutabilirler fakat tüm sevinçleri, kızgınlıkları veya nefretleri o gözlerinden mutlaka okunur. Hele bir de o duygularına kapılırlarsa o zaman tehlikeli olabilirler.

Devamı için tıklayın

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay burcu özellikleri | Yay burcu erkek özellikleri | Yay burcu kadın özellikleri

Burç Tarihleri ve Özellikleri

Yay burçları, felsefi konularda baskın olan bir burçtur. Kavrama yetileri gelişmiştir. Beceriklidirler. Ciddi işleri büyük bir titizlikle hallederler. Bu burcun insanlarının hayata bakış açısı son derece iyimserdir. İçten ve samimi bir yapıları vardır. Yaşları genç iken oldukça dikkatsiz, umursamaz, heyecanlı ve geleneklere aykırı bir yaş sürerken, yaşları ilerledikçe ve hayat tecrübeleri arttıkça yaşadığı hatalardan en çok ders çıkartan burçlardan biridir.

Devamı için tıklayın

Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak burcu özellikleri | Oğlak burcu erkek özellikleri | Oğlak burcu kadın özellikleri

Burç Tarihleri ve Özellikleri

Oğlak burcu, gelecek kaygısı taşımaya yatkındır. Bu, onları planlama yapmaya iter. Planlama yaptığı esnada evhama kapılarak depresyona girme ihtimalleri yüksektir. Ciddi, tutucu, yalnız ama kalabalık, iş kolik, çalışkan, saygı gören insanlardır. Özellikle çalışkan olmaları ile oldukça fazla taktir toplarlar. İradeler çok güçlüdür. Gerçek oğlaklar, çok dürüst ve güvenilir insanlardır. Görev duyguları çok gelişmiştir. Başarısızlık yaşayan insanların bu durumunu abartmaya meyillidirler. Oğlaklar çok iyi bir sırdaştır. Para konusunda dikkatlidirler. Cömerttirler. Gelenek ve göreneklerine oldukça bağlıdırlar. Duygusal özgürlük onlara göre değildir.

Devamı için tıklayın

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova burcu özellikleri | Kova burcu erkek özellikleri | Kova burcu kadın özellikleri

Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova burçları, sınır tanımaz hayal gücüne sahiptir. Sezgisel, bir o kadar da akılcı bir yapıya sahiptirler. Aynı zamanda burnunun dikine gitmeyi severler. Kendilerinin anlaşılamadığını düşünürler. Sıcak, samimi ve sevecen tavırlara sahiptirler. Koca burçları bencil değildir.

Devamı için tıklayın

Balık Burcu (20 Şubat- 20 Mart)

Balık burcu özellikleri | Balık burcu erkek özellikleri | Balık burcu kadın özellikleri

Burç Tarihleri ve Özellikleri

Balık burçlarının en belirgin özelliklerinden biri aşırı duygusal ve merhametli olmalarıdır. Cömert, sabırlı ve duyarlılıkları oldukça fazladır. İnandırıcılıkları çok yüksektir. Vicdanlı, uyumlu, sadık ve dürüst bir burçtur. Her yere kolaylıkla uyum sağlayabilirler.

Devamı için tıklayın

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...