Tgrt Haber
16 Şubat 2015 17:51 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dünya gençliğine örnek slogan

Gençlik başta olmak üzere tüm Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, uyuşturucu madde kullanımı ve bağımlılığı ile mücadeledeki çağrısına sahip çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dünya gençliğine örnek slogan
tacev, tacev erdoğan

TACEV tarafından hazırlanan kamu spotu, özel ve resmi kuruluşlar başta olmak üzere bütün Türkiye’de beğeni ile karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Uyanık olacak, diri olacak, bilgi ile mücehhez olacak. Böyle bir gençlik istiyoruz..." mesajı genç nesillerin daha sağlıklı yetişmesini hedefliyor.
40 saniyelik film; ciddi boyutlara ulaşan uyuşturucu tehdidi ile mücadelenin yanı sıra, Türkiye'yi layık olduğu sağlam geleceğe ve büyük hedeflere taşıyacak, madden ve manen tüm potansiyelini kullanabilen bir gençlik için, yön belirleyici özellik taşıyor.

TACEV’in uyuşturucu ile mücadele konusundaki çağrılarını ihtiva eden kamu spotu, dört ay gibi kısa bir sürede, AK Gençlik Genel Merkezi Youtube kanalı başta olmak üzere sosyal medya paylaşımları, ulusal TV ve gazete yayınları ile milyonlarca izleyici ve okuyucuya ulaştı.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi'ne ait Youtube kanalında, 1 milyondan fazla kişi tarafından izlenen spotta, bağımlılıkla mücadelede ilk adımın koruyucu tedbirlerle atılması gerektiği ifade ediliyor. Bu aşamada toplumsal bilincin teşvik edilmesi ve gelişimine katkıda bulunan TACEV, hükümet ve sivil toplum kuruluşlarının yapacağı işbirliğinin yanı sıra, gerek aile içinde, gerekse aile ile okul arasında güçlü bir ağ kurulması gerektiğine inanıyor.
Toplumun bu büyük milli probleme hep beraber odaklanmasını sağlayan spot; eğitim, gençlik, sağlık, aile ve sosyal yardım sahalarında tüm ülkede gittikçe büyüyen dalgalar halinde, jeopolitik ve stratejik ikaz edici, büyük yankılar meydana getirdi. Madde bağımlılığı tehlikesinin ciddiyetine inanan toplumun tüm kesimleri, bu problemin çözümü için çaba göstererek, harekete geçmeye hazır hale geldi.
Vakıf yöneticileri, devlet ve millet olarak tüm toplumun, bu problemi ortadan kaldırmaya çalıştığını belirterek, “Hep beraber kendimizi, gençliğimizi bu büyük tehlikeye karşı savunalım” çağrısında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...