Tgrt Haber
05 Temmuz 2014 11:07 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Deniz Seki'nin şaşırtan sağlık raporu! (Deniz Seki hapse girecek mi?)

Uyuşturucu davası ile ismi gündeme gelen Deniz Seki'ye bir süredir ulaşılamıyordu. Deniz Seki ile ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Deniz Seki hasta mı? Deniz Seki'nin sağlık raporu Adli Tıp'a gönderildi. Son söz Adli Tıp'ta.

Deniz Seki'nin şaşırtan sağlık raporu! (Deniz Seki hapse girecek mi?)
deniz seki, deniz seki kimdir?, deniz seki sağlık raporu, deniz seki bulundu mu?, deniz seki hasta mı?, adli tıp, TRT,bugün,sağlık,Çamlıca,Bakırköy,Beşiktaş,İstanbul,Yunanistan,Deniz Seki,Hüsnü Şenlendirici

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılıgında bugün hareketli saatler yaşanıyor. Seki hapse girmemek için sunduug raporda savcı kararını açıklayacak. Uyuşturucu davasında aldığı hapis cezası onanan ve infaz işlemleri yapılan Şarkıcı Deniz Seki, hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Yakalama kararının ardından kayıplara karışan Seki avukatı aracılığı ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sağlık sorunları olduğuna dair rapor sunmuştu. Deniz Seki hastayım hapse giremem dedi.
Hakkında yakalama emri çıkan başarılı şarkıcı Deniz Seki sonunda bir rapor ile ortaya çıktı. Hapse girmemek için kadınsal rahatsızlıklarının olduğunu dile getiren Deniz Seki İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na rapor verdi. Başarılı şarkıcı Deniz Seki hakkında çıkan yakalama kararı ile ile ilgili ilginç bir yönteme baş vurmuş ve sağlık sorunlarından dolayı hakkında çıkan yakalama kararının ertelenmesi için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na avukatı aracılığı ile rapor sundu.

Uyuşturucu ticareti suçundan hakkında hapis cezası çıkartılan ve adelete teslim olmadığı için hemen ardından hakkında yakalama hükmü verilen sanatçı Deniz Seki hapse girmemek için 'Kadınsal bir hastalık nedeniyle kanser riskinin bulunduğu' yönünde maddelerin bulunduğu bir raporu mahkemeye ulaştırdı.

Başsavcılığın karar vereceği infazın durdurulması konusu Deniz Seki'ye yakın zamanda iletilecek. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Deniz Seki avukatı aracılığı ile mahkemeye bildirmiş olduğu bu rapor ile gündeme yeniden bomba gibi düştü

Deniz Seki 5275 Sayılı Kanun'un 16. maddesinde yer alan "Hapis cezasının infazının hastalık nedeniyle ertelenmesi" hükmüne son bir hamle yaparak hapis cezasından kurtulmaya çalıştı.

HAYATI VE KARİYERİ

1 Temmuz 1970 yılında İstanbul'da doğan Deniz Seki, öğrenim yıllarında ilkokulu Maçka Süheyla Artam'da, orta ve lise eğitimini de yatılı olarak. Çamlıca Kız Lisesi'nde okudu. Okulu bitirdikten sonra, TRT İstanbul televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu oldu.

Jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan aralarında Deniz Seki'nin de bulunduğu 19 sanık hakkkında uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk davada Seki, serbest bırakılmış ve hakkında tutuksuz yargılanma kararı çıkarılmıştır.

39 YIL HAPSİ İSTENMİŞTİ

Deniz Seki, Ancak bir süre sonra mahkeme tarafınca Seki hakkındaki karar bozulmuş ve Seki hakkında yakalama kararı çıkarılmıştır. Mahkeme Seki'nin yakalama kararını tutukluluğa çevirmiştir. Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirilen Seki aleyhine mahkemece 18 Şubat 2010 tarihinde uyuşturucu ticaretine yardım etmek suçlamasıyla 8 yıl hapsi istenmiştir. Ayrıca davayı yöneten Savcı, Seki'nin uyuşturucu madde kullanmak suçundan tedavi edilmesine ve denetimli serbestlik uygulanmasına karar verilmesini istemiştir. Davada diğer 15 sanıklarında 7.5 ile 39 yıl hapsi istenmiştir.

218 GÜN YATTI

Davada Seki'nin eski sevgilisi Hüsnü Şenlendirici'nin de ifadesine başvurulmuştur. 24 Şubat 2010 tarihinde görülen davanın ardından Seki, Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'ne götürülmüştür. Deniz Seki adliyeden çıkarılırken gözyaşlarını tutamamıştır. Seki, cezaevinde geçirdiği 218 günün ardından 2 Kasım 2010 tarihinde görülen ilk duruşmada tahliye edilmiştir.

Hakkında tekrar tutuklama kararı çıkarılan ve 4 adreste bulunamayan şarkıcı Deniz Seki'nin Yunanistan'a kaçtığı iddia ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...