Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Şubat 2015 19:09 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Deprem sonrası evlerde hasar oluştu!

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde, meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremde bazı evlerde hasar oluştu.

Deprem sonrası evlerde hasar oluştu!
son depremler, Hasan Gökce,Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu

Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ve öteki ilgililerle depremin yoğun olarak hissedildiği Sülekler Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

Tanrıkulu, Sülekler Mahallesi Muhtarı Hakkı Horzum ve mahalle sakinlerinden bilgi aldı. Mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ileten Tanrıkulu, son günlerde bölgede küçük çaplı depremlerin yaşandığını belirtti.

Mahallede de bugün yaşanan deprem sonrasında bazı ev ve iş yerlerinde hasar olduğu bilgisi üzerine bölgeye gelerek incelemelerde bulunduklarını belirten Tanrıkulu, hasar tespit çalışması yapacaklarını belirtti. Hasar gören evlere girilmemesi uyarısında bulunan Tanrıkulu, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Sülekler Mahallesi sakinleri evlerinde önemli hasarlar oluştuğunu belirterek, gereken desteğin verilmesini istediler.

Öte yandan Kortuteli ilçesindeki bazı mahallerde de deprem nedeniyle küçük çaplı hasarlar oluştuğu, bazı ev ve iş yerlerinin camlarının kırıldığı bildirildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, bugün 13.52'de merkez üssü Korkuteli ilçesi olan yer sarsıntısı kaydedilmiş, deprem yerin 27,53 kilometre altında gerçekleşmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...