Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ağustos 2018 11:16

Eğlenceli Ve Rahat 20 Güzel Erkek Bebek Odası Dekorasyon Önerisi

Erkek bebek odası dekorasyonu için ilk adım renk çeşitleri arasından renk seçmektir. Burada en zoru budur. Belli olan bazı renkleri görmezden gelmek oldukça zordur...

Eğlenceli Ve Rahat 20 Güzel Erkek Bebek Odası Dekorasyon Önerisi
erkek bebek odası

Eğlenceli Ve Rahat 20 Güzel Erkek Bebek Odası Dekorasyon Önerisi

En iyi erkek bebek odası dekore etme fikri üzerinde düşünmeye başladığımızda, kendimizi sıkça basmakalıp oda dekorasyonlarının içinde buluruz. Erkek bebek odası dekorasyonu için ilk adım renk çeşitleri arasından renk seçmektir. Burada en zoru budur. Belli olan bazı renkleri görmezden gelmek oldukça zordur fakat kendi ilgi alanınızdaki renklere dönüp o seçenekleri incelemelisiniz. Ayrıca bu belli renkler, daha çok kız bebek odaları dekore ederken geçerlidir.

Odada parlak ve havalı bir atmosfer oluşmasını sağlamaya çalışın. Her ne kadar pembe kızları sembolize etse, diğer bazı renkler de erkekleri tanımlasa da erkek bebek odaları için birçok seçenek mevcuttur. Bu yüzden farklı olmayı deneyerek klişelerden uzak kalabilirsiniz. Bazı eğlenceli parçalar ile odaya eğlence katabilirsiniz, sek sek çizilmiş bir halı gibi. Birçok renge ihtiyacınız yok. Desenlerle ve baskılarla oynayın.

En Güzel Erkek Bebek Odası
Eski zamanlara ait olan fakat şimdilerde yeniden moda olan deniz kostümleri ve gemi dekorasyonu erkek bebek odalarında güzel görünmektedir.
Yeşil, sarı ya da turkuaz renkleri harika birer alternatif seçenek olabilir. Bir kere bir renk seçtiniz, ayrıca dekorasyonun deseni hakkında düşünün. Erkek bir bebek için; denizcilik teması, korsan gemisi ve haritalarla dolu bir duvar ve ya mavi çizgili bir deniz filosu temalarından birini seçebilirsiniz. Mavi deniz filosu izleri beyaz ve kırmızı ile harika bir kombinasyon olacaktır. Eğer maviden kaçınıyorsanız mavi yerine turkuaz ile kullanmayı deneyin. Denizcilik teması erkek bebek odaları için en uygun tema olacaktır. 

En Güzel Erkek Bebek Odası

Duvar dekorasyonu arkadaşça bir parça olacaktır. Hayvanlar güvenli bir seçim olacaktır. Duvarları duvar kağıdı ile kaplayarak vurgulayın ve renkleri tedbirli olarak kullanın. Daha fazla asgari ölçülerde enerjik renkleri ön plana çıkartmak güzel olacaktır. Eğlenceli bir dekorasyon oluşturmak ve şekiller ile oynamak Perdeler erkek bebek odalarında mutlaka olmalı çünkü onlar ile harika bir renk kombinasyonu yakalayabilirsiniz. Diğer bir tüm sevimli çeşitleri ile gemicilik temasına eşlik eden örnek. Renkler ve desenler oda boyunca tekrarlanır.

En Güzel Erkek Bebek Odası
Mavi bir arka fon üzerine geometrik şekiller ile karışım yapabilirsiniz. Desenlerle renkleri karıştırarak bir görsel oluşturabilirsiniz. Çıkartma sanatı ile dekorasyon gerçekten odaya neşeli bir hava katacaktır. Çıkartma sanatı ile asgari ölçülerde eğlenceli ve sevimli bir dekorasyon hazırlayabilirsiniz.

En Güzel Erkek Bebek Odası
Ayrıca herkesin düşünebildiği dekorasyon detayları ile erkek bebeğinize uygun olduğunu düşündüğünüzden kendinizi sınırlandırmayın. Geniş bir çerçeveden düşünmeye çalışın. Dekorasyon sakin ve huzurlu olmalı fakat hem de eğlenceli ve neşeli olmalı. Fakat birçok renk ve enerjik renk kullanmak mükemmel bir çözüm olmayacaktır. Çok baskın olacak şekilde bir renk kullanmak yerine, bazı noktalarda daha fazla hemen göze batmayacak şekilde renkler kullanmayı deneyebilirsiniz. Daha fazla model için aşağıdaki linkten galerimizi ziyaret edin.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...