Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Temmuz 2020 16:43 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Emekliye bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2020 Emekli ikramiyesi ne kadar?

Emekliye bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2020 Emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı'na sayılı günler kala emekli vatandaşlar, arama motorlarından bayram ikramiyelerinin ne zaman yatacağını araştırıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilk ödenen Ramazan Bayramı ikramiyeleri öne çekilince, Kurban Bayramı emekli ikramiyesinin de önce çekilip çekilmeyeceği merak ediliyor.

Emekliye bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2020 Emekli ikramiyesi ne kadar?
emekli,,bayrak ikramiyesi,,2020 Emekli ikramiyesi ne kadar,,kurban bayramı ikramiyesi,,Emekliye bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?,

2020 Kurban Bayramı tarihinin yaklaşmasıyla milyonlarca emeklinin yakında gündeminde yer alıyor. Yılda iki kez verilen bayram ikramiyelerinin ilki olan Ramazan Bayramı ikramiyeleri koronavirüs salgını nedeniyle öne çekilince, ikinci bayram ikramiyesinin ne zaman ödeneceği, öne çekip çekilmeyeceği merak ediliyor. Emekli bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman verilecek?

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİNDEN KİMLER YARARLANABİLİR?

– SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklileri– Şehit yakınları ve gaziler
– Ölüm aylığı alanlar
– Vazife ve harp malullüğü aylığı alan er ve erbaşlar,
– Geçici köy korucuları
– Şeref aylığı alanlar
– Şampiyon sporcular,
– Kore, Kıbrıs ve İstiklal Savaşı gazileri,
– Terörden zarar görmesi nedeniyle aylık bağlanan siviller ve hayatını kaybedenlerin hak sahipleri bayram ikramiyesinden faydalanabilecekler.

EMEKLİ İKRAMİYESİ NE KADAR? 2020

Emeklilere verilen bayram ikramiyesi 1000 lira olarak belirlendi. Ramazan Bayramı için de emeklilere 1000 lira ikramiye verildi.

EMEKLİYE BAYRAM İKRAMİYESİ TARİHİ BELLİ Mİ?

Kurban Bayramı öncesinde yatırılması beklenen emeklilerin bayram ikramiyesi için henüz bir tarih belirlenmedi. Ancak emeklilerin Kurban Bayramı öncesinde yani 30 Temmuz'a kadar ikramiyelerini alması bekleniyor. Konuyla ilgili açıklama yapılır yapılmaz detaylar haberlerimizde yer alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...