Tgrt Haber
25 Haziran 2019 11:24

En Beğenilen Netflix Dizileri 2019

Netflix nedir, ve Netflix nasıl izlenir? Online film ve dizi sektörünün lideri Netflix en çok izlenen diziler listesini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Liste de Türk yapımı olan The Protector (Hakan Muhafız) listedeki yerini almayı başardı. Peki, Netflix nedir ve nasıl izlenir?

En Beğenilen Netflix Dizileri 2019
en beğenilen netflix dizileri,,en güzel netflix dizisi,

Netflix nedir, ve Netflix nasıl izlenir? Online film ve dizi sektörünün lideri Netflix en çok izlenen diziler listesini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Liste de Türk yapımı olan The Protector (Hakan Muhafız) listedeki yerini almayı başardı. Peki, Netflix nedir ve nasıl izlenir? Amerika'da gündeme gelerek bir DVD kiralama şirketi olarak ilk işine başlayan Dünyaca ünlü Netflix DVD sektörünün de yavaşlamasıyla beraber internet üzerinden video içerikleri üretmeye başlamıştı. 2016'da yaptığı bir açıklamayla Netflix tüm dünyaya açılma kararı almıştı. Türkiye'de de yayına başlayan Netflix ilk saatlerde 7000'in üzerinde hızlı bir üye potansiyeline kavuşmuştu.

En güzel Netflix dizileri ve En iyi ve En güzel Netflix dizileri 2019 yayınları

Dizi izleme ve film platformu olarak ön plana çıkan Netflix, hazırladığı özel projelerle dünya çapında büyük bir popülerliğe ulaştı. Kültür sanat sektöründe en çok kazanan dijital platformlar arasında bulunan Netflix, kullanıcı sayısı ile de birçok ülkenin nüfusunu şimdiden aştı.

Peki, Netflix nedir ve nasıl izlenir?

"Netflix nasıl izlenir?" sorusunun yanıtı reklamsız film ve dizi keyfi yaşamak isteyen sinemaseverler tarafından araştırılamaya devam ediyor. Yakın dönemde Türkiye için hazırladığı özel projeyi de yayına alacak olan platformun en popüler dizilerinden olan La Casa De Papel'in çekimlerinin bir bölümü de Türkiye'de gerçekleştirilecek. İşte Netflix izleme yolları ve üyelik ücretleri…

Netflix'in maliyeti nedir?

Netflix'i akıllı telefonunuz, tabletiniz, Akıllı TV'niz, dizüstü bilgisayarınız veya yayın cihazınızda düşük bir sabit aylık ücretle izleyin. Aylık 17,99 TL ücretle başlayan planlar. Ekstra maliyet veya sözleşme yok.

Netflix'i nerede izleyebilirim?

İstediğiniz yerde, istediğiniz zaman, sınırsız sayıda cihazda izleyin. Bilgisayarınızda netflix.com adresinden veya akıllı TV'ler, akıllı telefonlar, tabletler, medya oynatıcılar ve oyun konsolları dahil Netflix uygulamasını sunan, internet bağlantılı herhangi bir cihazda anında izlemek için Netflix hesabınızla oturum açın.

Favori içeriklerinizi iOS, Android veya Windows 10 uygulamasıyla da indirebilirsiniz. Seyahatteyken ve internet bağlantısı olmadan izlemek için indirilenleri kullanın. Netflix'i her yere beraberinizde götürün.

Netflix'i nasıl iptal ederim?

Netflix esnektir. Sinir bozucu hiçbir sözleşme ve taahhüt yoktur. Hesabınızı çevrimiçi olarak iki tıklamayla kolayca iptal edebilirsiniz. İptal ücreti yoktur - hesabınızı istediğiniz zaman başlatın veya durdurun.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...