Tgrt Haber
05 Kasım 2019 13:31

En Güzel Yerli ve Yabancı Doğum Günü Şarkıları

Her insanın duygu ve düşünce dünyası ayrı ayrıdır. Bazı insanlar yâd edilmekten hoşlanırken, bazıları ise yalnızlığı kendisine liman edinmeyi tercih edebilir. Buna rağmen, günümüzde dünyanın hemen hemen her ülkesinde insanlar birbirlerine sevgisini, muhabbetini, özlemini ve değer verdiğini göstermek için sürprizler yaparlar. Özellikle özel günler denilen doğum günlerinde yapılan sürprizlerde doğum günü şarkıları ise hep unutulur. Biz de bu makalemiz de sevdiğiniz, değer verdiğiniz ve hayatta olmasından memnuniyet duyduğunuz insanlar için en güzel doğum günü şarkılarını derledik. Es geçilmemesi gereken bu gün de "Doğum günü şarkıları, Sanatçılardan doğum günü şarkıları, Doğum günü şarkıları 2019, İsme özel doğum günü şarkıları, Doğum günü şarkı sözleri, En iyi yabancı doğum günü şarkıları, Doğum günü mesajları, Doğum günü kutlama-tebrikleri"nden oluşan kapsamlı bir içerik hazırladık. Keyifli okumalar diliyoruz.

En Güzel Yerli ve Yabancı Doğum Günü Şarkıları
Doğum günü şarkıları,Sanatçılardan doğum günü şarkıları,Doğum günü şarkıları 2019,İsme özel doğum günü şarkıları,Doğum günü şarkı sözleri,En iyi yabancı doğum günü şarkıları,Doğum günü mesajları,Doğum günü kutlama-tebrikleri,En Güzel Doğum Günü Şa

Sevdiklerinizin doğum günlerini kutlamak, onlara sürprizler yapmak istiyorsanız yazımızı baştan sona okumalısınız. Çünkü doğum günleri insanların en özel günleridir bu özel günde kimsenin bilerek “kaş yapmak isterken göz çıkarmak” istemeyeceğini çok iyi biliyoruz.

En Güzel Doğum Günü Şarkıları

Doğum gününü kutlamak istediğiniz sevdiğinize veya bir arkadaşınıza yapacağınız sürprizde doğum günü şarkısının yeri ve anlamı hiç kuşkusuz önemli bir ayrıntıdır. Bunun için doğum gününü kutlayacağınız kişinin hangi müzik türünden hoşlandığını bilmeniz yeterli olacaktır. Yapacağınız ilk iş yerli ve yabancı doğum günü şarkılarından oluşan müzikleri bir araya getirmektir. Arkadaşınız pasta üstündeki mumlara üflerken “İyi ki doğdun” diye hep birlikte tempo tutulduğunda farklı müzik ve şarkıların çalması yaptığınız bu sürprizi daha da anlamlı kılacaktır. Böylece bir arada bulunan aileniz, yakın arkadaşlarınız ve misafirleriniz bu coşkulu müzik ve şarkılarla özel günü asla unutamayacaklardır.

İsme Özel Doğum Günü Kutlama Şarkıları

İsme özel doğum günü kutlama şarkıları elbette her zaman daha etkili ve unutulamaz bir bir seçenektir. Fakat bunu tek başınıza yapmanız mümkün olmayabilir. Profesyonel bir ekipten yardım alarak isme özel doğum günü şarkısında doğum gününü kutlayacağınız kişinin ismine özel şarkı yapılabilmektedir. Hatta isme özel doğum günü hediyeleri, yine isme özel telefon kılıfları ve göz alıcı tablolarda yaptırtabiliyorsunuz. Böylelikle doğum gününü kutladığınız kişi hem çok şaşıracak, hem içindeki heyecanı gizleyemeyecek ve mutlu olacaktır.

En Güzel Doğum Günü Şarkıları

Doğum Günü Şarkıları: “Mutlu Yıllar Sana”

Evet, biliyoruz “mutlu yıllar sana” klasik bir doğum günü kutlama ritüeli… Her ne kadar “klişe” gibi görünse de bu klasikten vazgeçmek, mümkün olmuyor. Çünkü doğum günü kutlamalarında her ne kadar müzikler farklılık gösterse de doğum günü şarkılarında: ‘’Mutlu yıllar sana’’ tarzında kelimeler kullanılır. Yani, doğum günü şarkılarında kullanılan kelimeler çok fazla çeşitli değildir ve hemen hemen herkes için aynı şeyler söylenmektedir. Bu durumu şayet sıkıcı buluyorsanız yapılacak en güzel şey müzik türünü farklı enstrüman aletleriyle yapılmasıdır. Bunu gerçekleştirebilirseniz çok güzel bir müzik kombini elde edebilir ve bu günü hazırlayan yakın arkadaş olarak siz de unutulmazlar arasına girebilirsiniz.

Türk Sanatçılardan Doğum Günü Şarkıları

Ülkemizin ünlü sanatçıları da doğum günleri için özel şarkılar bestelemişlerdir. Genel olarak her insana hitap edebilecek tarzda yapılan bu şarkılardan sizler de sevdiğiniz kişinin doğum gününde kullanabilir mutluluğa ortak olabilirsiniz.

Gelin bakalım bu listede kimler varmış kimler…

En Güzel Doğum Günü Şarkıları

Doğum Günü Şarkı Listesi:

1. Sertab Erener - İyi Ki Doğdun

2. Aydın - İyi Ki Doğmuşum

3. Ayna – Doğum Günü

4. Berksan - İyi Ki Doğdun İyi Ki Varsın

5. Can Bonomo - İyi Ki Doğdun

6. Dilek Arman – Doğum Günü

7. Harun Kolçak - Doğum Günüm

8. İzel - İyi Ki Doğdun

9. İlkay Akkaya - İyi ki Varsın

10. İntizar – Doğum Günü Şarkısı

11. Eda & Metin Özülkü – Doğum Günüm

12. Kıraç – Nice Yıllara

13. Ceylan - Nice Yıllara

14. Murat Boz - İyi Ki Doğdun

15. Pera - Sevgilim İyi Ki Doğdun

16. Petek feat Kutsi – Doğum Günü

17. Sadık Karan – Doğum Günü

18. Tuğba Özerk - Doğum Günün Kutlu Olsun

19. Selami Şahin – Doğum Günü

20. Teoman – Bugün Benim Doğum Günüm

21. Tan – Doğum Günü

En Güzel Doğum Günü Şarkıları

Yabancı Sanatçılardan Doğum Günü Şarkıları

Yabancı sanatçılardan derlediğimiz bu 15 en çok bilinen ve beğenilen doğum günü şarkısından bir CD yapıp çalabilir, doğum gününde kıymet verdiğiniz arkadaşınızı mutlu edebilirsiniz.

İngilizce Doğum Günü Şarkıları / Yabancı Doğum Günü Şarkıları Listesi

Yabancı Sanatçılardan doğum günü şarkı listesi:

1. The Beatles - “Birthday” şarkısını alıyoruz.

2. Andrew Bird - “The Happy Birthday Song”

3. Altered Images - “Happy Birthday”

4. The Smiths - “Unhappy Birthday”

5. Loretta Lynn - “Happy Birthday”

6. Sufjan Stevens - “Happy Birthday”

7. The Sugarcubes - “Birthday”

8. Michael Jackson - “Lisa It’s Your Birthday”

9. Ween - “Birthday Boy”

10. The Crests - “16 Candles”

11. The Tune Weavers - “Happy Happy Birthday Baby”

12. The Innocence Mission - “Happy Birthday, Beautiful”

13. Lesley Gore - “It’s My Party”

14. Blur - “Birthday”

15. Stevie Wonder - “Happy Birthday”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Tayyibe15 Ağustos 2023 12:09

İyiki doğdum been

Sonraki Haber Yükleniyor...