Tgrt Haber
19 Eylül 2019 17:56

En İyi Hayatta Kalma Oyunları (Post - Apokaliptik) Listesi

Hayatta kalma adı üzerinde gerçek hayatta da oyununda da bir mücadele gerektiriyor. Son dönemlerde bir hayli popülerleşen “Hayatta Kalma Oyunları” arasında en çok oynanan ve bilinen ise Horrofield oyunudur. Bu makalemizde sizler için en iyi hayatta kalma oyunlarını derledik. Neler mi var? diye merak ediyorsanız listemize göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Keyifli okumalar.

En İyi Hayatta Kalma Oyunları (Post - Apokaliptik) Listesi
En İyi “Hayatta Kalma Oyunları” (Horrorfield) Listesi,7 Days to Die,Subnautica,Don&tt2;t Starve Together,The Long Dark,This War of Mine,Ark: Survival Evolved,Survival (The Division Expansion),60 Seconds,The Forest,Rust,Stranded Deep,Minecraft

Yukarıdan aşağıya doğru sıraladığımız hayatta kalma oyunlarının listesini hazırlarken sıralamada en başa en çok bilinen Horrorfield ile başladık. Oyunlar genellikle kalabalık türde, sualtı, ada, yıldızlar, ormanlarda hayatta kalmak için ölümcül düşmanlardan kaçmanızı, kurtulmanızı konu ediniyor.  

Şimdi gelin hep birlikte ücretsiz hayatta kalma oyunlarını inceleyelim.

Horrorfield

En İyi “Hayatta Kalma Oyunları” (Horrorfield) Listesi

Takım oyunu olan Horrorfield de sizi sürekli takip eden katile yakalanmamak için ciddi bir gayret göstermelisiniz. Horrorfield korku dolu senaryosuyla dikkat çeken bir hayatta kalma oyunudur.

Issız bir adaya düşmenizle başlayan oyunda 7 kişiden bir kişi katil diğer 6 kişi de katilden kaçarak hayatta kalmaya çalışıyor. Katil rolündeki oyuncunun üstün yeteneklerine karşı diğer 6 oyuncu ıssız evin içindeki malzemelerden kendilerini koruyacak silahlar veya materyaller üretmesi gerekiyor. Android tabanlı hayatta kalma oyunları listesinde Horrorfield'ın grafik kalitesi tartışmasız bir numara.

Siz de korku oyunları seviyor ve hayatta kalma tarzınıza yeni bir tarz eklemek isterseniz acımasız, süper yetenekli katilden kaçmanın yollarını aramaya başlayın. Horrorfield ücretsiz APK dosyasını indirerek bu heyecana hemen ortak olabilirsiniz.

7 Days to Die

7 Days to Die

Bir klasik hayatta kalma oyunu olan 7 Days to Die’da zombilerle dolu bir dünyada, onlara dönüşmemek için yaşamaya çalışıyorsunuz.

Bu oyunu diğer türlerinden ayıran en belirgin özelliği ise oyun haritasının çok büyük olması ve zombi çeşitliliğidir. Diğer tarafından grafik kısmı ise en çok beğenimizi alan kısımlardan biri.

Subnautica

Subnautica

“Subnautica” oyunun konusu “Yıldızlararası” filmindeki gibi aynı. Filmi izleyenler hatırlayacaktır ki uzay geminiz sadece su ile dolu bir gezegene çakılıyor ve siz bu gezegende hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Tamamen su ile dolu bir gezegende hayatta kalmak herkesin harcı değil şimdiden bol şanslar.

Don't Starve Together

Don't Starve Together

Uyarmadı demeyin bu oyun bağımlılık yapacak türdendir. Oyunu ister arkadaşlarınızla isterseniz tek başınıza hayatta kalmak için mücadele edebilirsiniz. Oyunun kendine has uydurdukları materyalleri var. Burada düşmanlarınızı yok etmek için hayvanlardan yardım alabilir, onları pişirip yiyebilir, akıl sağlığınızı korumak için ölmüş arkadaşınızın ruhunu evden çıkartmaya çalışabilirsiniz.

The Long Dark

The Long Dark

Lost isminde meşhur bir dizinin konusunu andırıyor ama bu sefer düşülen yer filmdeki gibi iyileştirici gücü olan bir ada değil tam tersine Kanada ülkesinin dağ köylerinden birine düşüyorsunuz. Oyunda pilotsunuz ve kazadan sağ kurtuluyorsunuz. Sizi bekleyen kar fırtınaları, aç kurtlar, ayılar, dondurucu soğukları bir bir aşmak zorundasınız.

This War of Mine

This War of Mine

Bu oyunda 3 kişilik bir grupla birlikte hayatta kalmanın yollarını arayacaksınız. Savaşın ortasında olaylara bir de sivillerin gözünden bakabileceksiniz.  

Ark: Survival Evolved

Ark: Survival Evolved

Ark oyunu diğer oyunlara benzerlik gösterse de hayatta kalma olayında dinozorların varlığı  farklı olmasını sağlamış diyebiliriz.

Survival (The Division Expansion)

Survival (The Division Expansion)

Survival The Division Expansion da ölümcül kar fırtınasına kapılan kahramanlar, her turda bir hastalığa yakalanırlar, bir iyileştirme ve çıkarma noktasını bulmak için silahlar ve testerelerle The Dark Zone’a gitmeleri gerekir. Bu arada, NPC düşmanlarının korkunç, sersemleten çetelerine ve aynı çıkmaza giren oyunculara karşı hayatta kalmak için çare aramaları gerekir.

60 Seconds

60 Seconds

En tembel oyun içeriklerinden biridir diyebiliriz. Dört kişilik ailenin bir reisi olarak, nükleer patlamadan 60 saniye önce, toplayabildiğimiz her şeyi sığınağa taşıyorsunuz. Buna eşiniz ve çocuklarınız da dahil tabii ki. Bu taşıma işleminden sonra sığınakta yapacaklarınız elinizdeki malzemelere bağlı. Bulunduğunuz sığınakta hayatta kalma mücadelesi biraz zor olsa da başka çareniz yok gibi görünüyor.

The Forest

En İyi Hayatta Kalma Oyunları (Post - Apokaliptik) Listesi

Çocuğumuzla beraber güzel bir yolculuktayken, uçak yine "Lost" misali havada parçalanıyor ve kendimizi ıssız bir adanın ortasında buluyorsunuz. Uçaktan canlı sadece siz çıkıyorsunuz. Bulunduğunuz alanda kaçırılma olaylarına şahit olacağınız oyunda yerlilerle mücadele ederek hayatta kalmaya çalışacaksınız. İşte hepsi bu..

Rust

En İyi Hayatta Kalma Oyunları (Post - Apokaliptik) Listesi

Bu sefer terminatör filmindeki gibi sahneye çırılçıplak ve elinizde bir taşla giriyorsunuz. İlk önceliğiniz hayatta kalmak. Yalnız oyun çok oyunculu olduğundan dolayı, gördüğümüz her insan potansiyeli size bin düşman. Kendinize ait hemen bir üs inşa etmeden de rahat yüzü görmeniz oldukça zor.

Stranded Deep

En İyi Hayatta Kalma Oyunları (Post - Apokaliptik) Listesi

Richi rich gibi girdiğiniz oyuna özel bir uçakla başlıyorsunuz. Bu şatafat ve tatlı hayatı 1 dakika yaşamadan uçağınız bozularak okyanusun dibini boyluyor. Gözünüzü bir açıyorsunuz ıssız bir adanın kumlarındasınız. Evet, artık bir yudum suya bile muhtaçsınız. Hayatta kalmak için başlıyorsunuz çalışmaya.. Vur kazmayı Ferhat çoğu gitti azı kaldı misali..

Minecraft

En İyi Hayatta Kalma Oyunları (Post - Apokaliptik) Listesi

En popüler oyunlardan biridir Minecraft. Sırf yaş kitlesi düşük diye dışlayanlar bence bu durumdan vazgeçsinler. Çünkü bu oyunda hayatta kalma adına güzel bölümler var. Hayatta kalma oyunu olarak, iyi uygulanmış açlık ve susuzluk sistemleri ve son derece sağlam işçilik ve bina ile Minecraft bence hala süper ötesi..

Fortnite Battle Royal

En İyi Hayatta Kalma Oyunları (Post - Apokaliptik) Listesi

Bu oyun yeni oyunlar arasında. PUBG tutulunca sonrasında bu oyunu gördük karşımızda. Oyunda bir bölgeye atlarsın ve birçok kişiyle kapışırsın. Ama hem grafikleri olsun hem de silahları olsun eğer gerçekçiliği seviyorsanız bu oyun biraz garip gelebilir.

PUBG

En İyi Hayatta Kalma Oyunları (Post - Apokaliptik) Listesi

Evet PUBG gerçekten bir efsane olmaya aday bir oyun. Hayatta kalma oyunları arasında adada geçen ve birçok kişinin olduğu bir adada var gücünüzle savaşıyorsunuz. İster tek tek ister takım arkadaşlarınızla birlikte oynayabiliyorsunuz.

Hurtworld

En İyi Hayatta Kalma Oyunları (Post - Apokaliptik) Listesi

İnsanlar karikatürize görünümünden dolayı ilk başta yadırgasa da bilin istiyorum Hurtworld piknik yapmaz efendim... Mutantları ve insan oyuncularıyla birkaç saat ayakta kalırsanız ve mücadele ederseniz, (parçaları bulabiliyorsanız) arazi talep edebilir, bir taban oluşturabilir ve prosedürel olarak üretilen araçları onarabilirsiniz.

Unturned

En İyi Hayatta Kalma Oyunları (Post - Apokaliptik) Listesi

Grafikleri en basit ve en dikkat çekici oyunlardan biri olan Unturned güzel bir oyun. Oyunu dünya çapında oynayabiliyorsunuz. Hayatta kalma oyunları arasında belki en eğlenceli oyunlardan biridir diyebiliriz. Unturned’in bazı görsellerine rağmen, derin ve tatmin edici işçiliği, beceri ve hayatta kalma sistemleri gerçekten muazzam ve coşkuludur.

Starbound

En İyi Hayatta Kalma Oyunları (Post - Apokaliptik) Listesi

Starbound, özelleştirilmiş yıldız geminizdeki uzak galaksilerden eve ve tarımsal ürünlerin inşasına kadar geniş yelpazeli bir hayat macerası ve keyifli bir eğlenceye sahiptir. Hikaye dayalı bir kampanya ve yan maceralar var, ancak boş zamanların haricinde onları tamamlamak için gerçek bir baskı duygusu yok. Ayrıca, adanmış sunucularda arkadaşlarınızla veya yalnızca Steam aracılığıyla oyuna davet ederek oynayabilirsiniz.

Miscreated

En İyi Hayatta Kalma Oyunları (Post - Apokaliptik) Listesi

Oyunda elinizde bir el feneri ile kıyafet değişikliğinden başlayarak, çürüyen mahalleleri ve askeri üsleri keşfederek kendinizi hayatta tutmaya çalışacaksınız. Kimden mi? Tabii ki mutantlardan, yaban hayatının tehlikelerinden…

DayZ

En İyi Hayatta Kalma Oyunları (Post - Apokaliptik) Listesi

DayZ’in hayatta kalma seçenekleri arasında; beslenme, hidrasyon, yeme, içme ve bandaj yaralarını öteye geçen sağlık sistemleri ile güçlü. Fakat yaygın ve çürüyen kalıcı açık dünyayı temizleyin, diğer oyuncularla gergin etkileşimler kurun, silahları ve zanaat takımı özelleştirin ve ölmemeye çalışın: eğer yaparsanız, tekrar başlamazsınız.

Terraria

En İyi Hayatta Kalma Oyunları (Post - Apokaliptik) Listesi

Bu oyunda tamamen rastgele dünya keşf edeceksiniz. Elinizin altındaki kaynakları toplayacak, doyurucu bir zanaat sisteminin keyfini çıkaracaksınız.

Duskers

En İyi Hayatta Kalma Oyunları (Post - Apokaliptik) Listesi

Hayal kırıklığına uğramış uzay gemileri vasıtasıyla bir uçağın filosunu yönetmekle ilgili gerçek zamanlı bir strateji rolünde olduğu için, can çekişenler tamamen hayatta kalma oyunu gibi hissetmeyebilir. Ancak keşfetmekte olduğunuz nedeni, parçaları temizlemek, yakıt toplamak ve dronlarınızı onarmak ve yenilemektir; böylece, emniyet bulma umuduyla ve evreni ıssız bırakmış gibi görünen olaya yanıt olarak uzayda yolculuk etmeye devam edebilirsiniz.

Kıyamet Sonrası (Post - Apokaliptik) Oyunların Devamı İçin Tıklayın

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...