Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Ocak 2019 16:01

Erkek Bebek Belirtileri Nelerdir Bilimsel ve Halk Arasındaki Yöntemler

Her anne adayının en büyük meraklarından biri elbette bebeğinin cinsiyetidir. İşte size genel belirtilerle anlayabileceğiniz erkek bebek belirtilerinin bazıları

Erkek Bebek Belirtileri Nelerdir Bilimsel ve Halk Arasındaki Yöntemler
hamilelik,anne,bebek

Her anne adayının en büyük meraklarından biri elbette bebeğinin cinsiyetidir. Ultrasona girileceği ve bebeğimizin cinsiyetinin öğrenileceği ilk günden itibaren o anı sabırsızlıkla bekleriz. Halk arasında da oldukça bilinen yöntemler veya işaretler ile bebeğimizin cinsiyetini anlamaya çalışırız. İşte size genel belirtilerle anlayabileceğiniz erkek bebek belirtilerinin bazıları

Hamilelikte erkek bebek nasıl anlaşılır? Erkek Bebek Belirtileri Nelerdir Bilimsel ve Halk Arasındaki Yöntemler

  • Eğer sabah uyandığınızda mideniz bulanmıyor ve sabah bulantısı denilen hamileliğin ilk belirtilerini yaşamıyorsanız o zaman bir erkek bebek annesi olma ihtimaliniz yüksektir çünkü kız bebekler sabah bulantısına sebep olabiliyor.
  • Bebeğinizin kalp atış hızının dakikada 140 vuruşun altında kaldığını fark ederseniz, bir erkek çocuğa hamile olduğunuzu gösterebilir.
  • Erkek bebek annelerinin yaşadığı belirgin özelliklerden biri de annenin aknelerinin hızla artmasıdır. Bu artan sivilce ve akneler gözle görülür ve fark edilir derecede çoğalacaktır.
  • Erkek bebekler için genellikle anne adaylarının ekşi ve tuzlu yiyecekler aşerdiği söylenir fakat bu kişiden kişiye ve hamilelikten hamileliğe göre değişmektedir.
  • Karnın şekli erkek bebeklerde biraz daha farklıdır. Eğer rahme daha yakın ve aşağıya doğru daha sivri bir karnınız var ise bu erkek bebek işareti olabilir. Kız bebek bel ve kalça çevresini tamamen kaplayacak şekilde şişirmeye sebep olur.
  • Anne adaylarının davranışsal değişiklikleri de oldukça belirgin bir şekilde değişebilir. Erkek bebek annelerinin daha saldırgan, cesur veya baskın olma eğilimi gösterdikleri belirlenmiştir.
  • İdrar renginde de farklılık olur. Erkek bebeklerde, annenin idrar rengi daha koyudur.
  • Anne adaylarının ilk birkaç aydan itibaren göğüslerde sütleri birikmeye başlar. Yenidoğan bebeğiniz bu süt ile beslenir ve gelişimini devam ettirir. Erkek bebek adayı annelerin bu hamilelik zamanında sağ memesi sol memesinden daha çok dolar ve büyür.
  • Hamilelik sırasında anne adaylarının ayaklarının sürekli üşüyerek, ayakları sürekli soğuk hissetmek de genellikle erkek anne adaylarının hissettiği bir durumdur.
  • Erkek bebeğe hamile olan annelerin saçları, kız bebek bekleyen annelere istinaden daha hızlı büyür yani uzar.
  • Hamilelik sırasında genellikle çok çabuk yorgun ve bitkin hissedersiniz. Bu yorgunluk sırasında yatmak ve uzanmak istediğinizde eğer sol tarafınızda daha fazla yatarak uyursanız bu da erkek bebek işareti olabilir.
  • Ellerin kuruması ve çatlaması da erkek bebek adayı annelerinin daha çok yaşadığı bir problem olabiliyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...