Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 May 2022 12:05 - Güncelleme : 13 May 2022 12:07

Erşan Kuneri ne zaman çıkacak? Erşan Kuneri dizisinin konusu nedir, oyuncuları kim? Netflix duyurdu!

"Cem Yılmaz'ın merak edilen dizisi Erşan Kuneri ne zaman Netflix'te yayınlanacak? Erşan Kuneri dizisinin konusu nedir, oyunları kim, oyuncu kadrosunda kimler var?" sorularının cevabı araştırılmaya devam ediyor. Netflix'te yayınlanacak Erşan Kuneri dizisinin kaç bölümden oluşacağı, dizinin oyuncuları ve Erşan Kuneri'ye dair merak edilenler haberimizde...

Netflix, Cem Yılmaz'ın senaristi ve başrol oyuncusu olduğu Erşan Kuneri dizisinin çıkış tarihini duyurdu.
cem yılmaz,erşan kuneri,netflix,dizi
Netflix, Cem Yılmaz'ın senaristi ve başrol oyuncusu olduğu Erşan Kuneri dizisinin çıkış tarihini duyurdu.

"Erşan Kuneri dizisinin konusu nedir, oyuncuları kim, ne zaman çıkacak? Netlix'e Erşan Kuneri dizisi ne zaman gelecek? Cem Yılmaz'ın canlandıracağı Erşan Kuneri karakteri kimdir?" soruları gündemde yerini aldı! Dizinin izleyiciler ile buluşmasına sayılı zaman kala, diziyi merak ile bekleyenler, Erşan Kuneri'nin yayın tarihini araştırmaya devam ediyor. İşte, dizi ile ilgili detaylar...

ERŞAN KUNERİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Erşan Kuneri, sinemada farklı türlere el atmaya karar verir. Sektörden partnerleri olan Alev, Altın Oran, Miki Muammer, Seyyal, Kaya Akın, Firdevs ve Payro Kemal ile birlikte farklı film türlerini denemek için harekete geçerek yeni bir macereya atılır. Erşan Kuneri; Gora filminde, 80 darbesi ile birlikte kaçakçılık suçu sebebi ile hapse atıldığını gördüğümüz Kuneri, 1970'lerde yapımcılığını yaptığı yetişkin filmleriyle tanınan bir isimdir. Gora hayranlarının en sevdiği karakterlerden biri olan Kuneri, filmde çok fazla bir yer kaplamamasına rağmen dikkatleri üzerine çekmişti.  Kuneri, değişen ve hala değişimini sürdüren Yeşilçam’ı hatırlatan bir karakterdi.

Erşan Kuneri ne zaman çıkacak? Erşan Kuneri dizisinin konusu nedir, oyuncuları kim? Netflix duyurdu!

Arif V 216 isimli filmde ise film yapımcısı ve eğlence mekanının sahibi olarak gördüğümüz Kuneri'nin 1975 ve 1978 seneleri arasındaki sinema macerası ele alınacak. 

ERŞAN KUNERİ DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Erşan Kuneri dizisinde, Cem Yılmaz’ın hemen hemen her filminde birlikte rol aldığı yer aldığı meslektaşları yer alıyor. Erşan Kuneri dizisinin oyuncu kadrosu şöyle:

  • Cem Yılmaz
  • Zafer Algöz
  • Ezgi Mola
  • Çağlar Çorumlu
  • Uraz Kaygılaroğlu
  • Merve Dizdar
  • Bülent Şakrak
  • Necip Memili
  • Özkan Uğur
  • Nilperi Şahinkaya

ERŞAN KUNERİ DİZİSİ KAÇ BÖLÜM, BÖLÜMLER KAÇ DAKİKA?

Erşan Kuneri dizisi, 8 bölümden oluşuyor ve her bölüm 30 dakika olacak. 

ERŞAN KUNERİ NE ZAMAN ÇIKACAK? NETFLİX YAYIN TARİHİ

Merakla beklenen Erşan Kuneri dizisi, 2022 yılı içerisinde Netflix'te yayınlanacak ve izleyicileri ile buluşacak. 

CEM YILMAZ: "ÇEKİMLER BİTTİ"

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Netflix'te yayınlanacak yeni dizisi Erşan Kuneri'nin çekimlerinin tamamlandığını açıkladı ve sete dair fotoğrafları şu sözlerle paylaştı:

https://twitter.com/netflixturkiye/status/1514861181621751813?cxt=HHwWisC-6f6N74UqAAAA

"Seyircisi olmak bir karnaval gibi oh. 6 saat Erşan. 2 dakika bile yeterken 6 saat. Tüm ekibin ellerine sağlık. Yolun yol olsun oğul. Türkiye'nin en iyi filmcileri. Ve Erşan Kuneri bitti"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...