Tgrt Haber
07 Aralık 2018 10:07

Evde Cinsiyet Belirleme Testi Nasıl Yapılır? Cinsiyet belirleme yöntemleri

Annelerin, hamile kaldığını öğrendiği ilk günden beri en çok merak ettikleri şey, bebeklerinin cinsiyetinin ne olacağıdır. Evde Cinsiyet Belirleme Testi Nasıl Yapılır? Cinsiyet belirleme yöntemleri

Evde Cinsiyet Belirleme Testi Nasıl Yapılır? Cinsiyet belirleme yöntemleri
bebek,cinsiyet

Annelerin, hamile kaldığını öğrendiği ilk günden beri en çok merak ettikleri şey, bebeklerinin cinsiyetinin ne olacağıdır. Bunun için eskiden beri bilinen birçok yöntem vardır ve hanımlar bu yöntemlerle bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenmeye çalışmışlardır. Bu yöntemlerden bazılarını sizlerle paylaşacağız. Bununla birlikte eğer kızınız veya oğlunuz olmasını istiyorsanız edeceğiniz dualar ile de bunu destekleyebilirsiniz. Dua etmek için şartlarına da uymak ve doğru itikada sahip olarak haramlardan sakınmak ve dinin emirlerine riayet etmek gerekiyor.

İşte cinsiyet belirleme yöntemleri;

Karbonat Testi

Bir plastik bardağa 2 yemek kaşığı karbonat koyun ve üzerini biraz geçecek kadar idrar ekleyin. Bu karışımda eğer köpük köpük bir hareketlenme olursa bebeğiniz erkek, hiçbir hareketlenme olmazsa ve reaksiyon göstermezse bebeğiniz kız olabilir.

Annede Güzellik

Eskilerin söylediği şeylerden biri de erkek bebeğin anneyi güzelleştirdiğidir. Erkek bebeğe hamile olan anneler genellikle yüzlerinde bir değişiklik hisseder ve etraflarında da herkes onlara bir güzellik geldiğini söyler. Kız bebeklerin ise anneden güzelliği aldığı söylenir. Bu yüzden annenin biraz çirkinleştiğine inanılır.

Karnın Şekli

Hamilelerde karnın şekli erkek ve kız bebeğe göre değişiklik gösterir. Erkek bebeğe hamile annelerin karınları yumurta şeklinde olur ve arkadan bakıldığında hamile oldukları anlaşılmaz. Öne doğru sivrilen bir karınları vardır. Kız bebeklerde ise karınlar yanlara doğru genişler ve kaçla dahil tüm karın ve basen bölgesi daha geniş görünür. Buradan da bebeğinizin cinsiyetini anlayabilirsiniz.

Göğüs Uçlarında Değişiklik

Yine meme uçları da cinsiyet belirleme de oldukça etkilidir çünkü erkek bebek annelerinin meme uçları genellik koyulaşır ve bunu anne adayı fark edecektir. Kız bebeğe hamile olan anne adayları ise meme uçlarında daha az değişiklik görecek veya hiç görmeyecektir.

Mide Bulantılarına Göre Cinsiyet Tahmini

Erkek bebek anneleri mide bulantısını az yaşar. Kız bebek anneleri ise mide bulantılarını daha uzun ve daha yoğun yaşayabilir. Bunun aksi durumlarda olabilir fakat yine de genel inanış bu şekildedir.

Anahtar Testi

Bir kişi hamile olan anne adayına anahtar uzatsın. Hamile anne de bu anahtarı gayri ihtiyari tutsun. Bu durumda anahtarın yuvarlak tarafından tutarsa bebeği erkek, uzun tarafından tutarsa bebeği kız olabilir. Aynı yöntemi anahtarı havaya atarak ve hamile annenin tutmasını sağlayarak da yapabilirsiniz. Yine anne adayı, anahtarın yuvarlak tarafından tutarsa bebeği erkek, uzun tarafından tutarsa bebeği kız olabilir.

Yüzük Testi

Bir ipe yüzüğünüzü geçirin ve havaya kaldırarak göbeğinizin üzerinde tutun. Kendi kendine sallanmaya başladığında izleyin. Yuvarlak çizerek mi dönecek yoksa ileri-geri şeklinde mi ilerleyecek. Eğer yuvarlak çizerek dönüyorsa bebeğiniz kız;ileri-geri şeklinde dönüyorsa bebeğiniz erkek olabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...