Tgrt Haber
01 Kasım 2018 14:56

Evde Doğal Yollarla Saç Rengi Açma | Koyu Saç Rengi Nasıl Açılır

Saç rengi açmanın farklı kimyasal yolları da vardır faklat burada evde doğal yollarla saç rengi nasıl açılır, koyu saç rengi nasıl açılır konularını paylaşacağız.

Evde Doğal Yollarla Saç Rengi Açma | Koyu Saç Rengi Nasıl Açılır
saç rengi açma

Bu yazımızda sizlerle kolay ve doğal yollarla saç rengi açma ve koyu saç rengi nasıl açılır onu paylaşacağız. Saç rengi açmanın farklı kimyasal yolları da vardır. Güvendiğiniz bir kuaföre giderek saç renginizi istediğiniz tona kadar açtırmanız mümkün ama şunu unutmamak lazım ki kimyasal ürünler ile açılan saçlarda yanma ve yıpranma riski yaşanmakta. Bu sebeple doğal yöntemlerle de istediğiniz saç rengine ulaşmanız mümkün.

Evde Dogal Yollarla Saç Rengi Açma | Koyu Saç Rengi Nasıl Açılır

Evde Dogal Yollarla Saç Rengi Açma Yöntemi - Papatya Suyu

Bu yöntemlerinden yaz aylarında en çok başvurulan yöntem olan papatya suyu ile saç rengi açma. Papatya suyu çok eski yıllardan beri saç rengini açmakta kullanılır. Yapmanız gereken 1 bardak suyun içine 1 tutam papatya atıp kaynatmak. Kaynatıp ılıttığınız papatya suyunu saçlarınıza sürerek güneşe çıkın. Haftada 2 kere uygulayabileceğiniz bu yöntemi saçınıza maske şeklinde de uygulayabilirsiniz. Daha sonra saçınızı temiz su ile durulamayı unutmayın. 

Evde Dogal Yollarla Saç Rengi Açma Yöntemi - Karbonat

Karbonatın saç rengi açmakta etkili bir yöntem olduğunu biliyor muydunuz? Evet, karbonat suyunu ulaşmak istediğiniz renge ulaşana kadar haftada 1 kere uygulayabilirsiniz. 1 kabın içine 1 çay kaşığı karbonatı koyduktan sonra krem kıvamına ulaşana kadar yeteri miktarda su ilave ediyoruz. Saçlarınızda rengini açmak istediğiniz yerlere sürerek folyo ile sarıp bekletiyorsunuz. Karbonat saçları kurutabilir. Böyle bir durum ile karşılaştığınız zaman saçlarınızı durularken mutlaka saç yapınıza uygun bir saç kremi kullanmanızı tavsiye ederiz. 

Evde Dogal Yollarla Saç Rengi Açma Yöntemi - Zeytinyağı

Zeytinyağının birçok harika etkisi bilinir. Zeytinyağı aynı zamanda etkili bir saç açıcıdır. Saçlarınızın yoğunluğuna göre yeteri miktarda zeytinyağını saçınıza sürün ve bir tarak yardımı ile tarayın. Ardından 1 saat kadar güneşten faydalanıp bekleyin. İstediğiniz saç tonuna ulaşana kadar haftada 3 gün uygulayabilirsiniz. Bu yöntem ile hem saç renginizi açacak hem de saçlarınızı besleyip daha parlak bir görünüme kavuşacaksınız. 

Evde Dogal Yollarla Saç Rengi Açma Yöntemi - Saf Bal

Saf bal ile saç rengi açma yöntemi. Bu uygulamayı yaparken etkisini görmek için saf bal kullandığınızdan emin olmalısınız. Aynı miktarlarda bal ile suyu karıştırıp saçlara uygulayınız. Uygulama sonrası ister güneşe çıkarak bekleyebilir isterseniz de streç film ile sararak maske olarak uygulayabilirsiniz. İstediğiniz saç tonuna ulaşana kadar haftada 1 kere uygulayabilirsiniz. 

Evde Dogal Yollarla Boyalı Saç Rengi Açma

Boyalı saçlar içinde etkili bir saç açma yöntemi olan C vitamini tablet ile saç rengi açma. C vitamini tableti eczanelerden kolaylıkla temin edebilirsiniz. 10 adet C vitamini tableti toz haline gelene kadar kırdıktan sonra kullandığınız şampuanın içine ekleyin. Düzenli kullanımda istediğiniz saç rengine ulaşmanız mümkün olacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...