Tgrt Haber
23 Şubat 2022 17:00 - Güncelleme : 23 Şubat 2022 17:15

Tamino konseri ne zaman, bilet fiyatları ne kadar? 2022 İKSV Gezgin Salon Festivali programı...

İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın 50. yılına özel, Gezgin Salon Festivali 25-26 Haziran'da Parkorman'da gerçekleştirilecek! Gezgin Salon, İstanbul'da özlenen festival coşkusunu Haziran ayında müzikseverler ile buluşturacak. Moderat, L’Impératrice, Cigarettes After Sex, Tamino gibi alternatif müziğin önde gelen isimlerinin yer alacağı ve sevilen isimlerin ekleneceği festivalin biletleri Lalekart sahiplerine indirimli olarak 25 Şubat'ta, genel satışa ise 28 Şubat'ta açılacak. İşte, Gezgin Salon Festivali bilet fiyatları ve festival takvimi...

İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın 50. yılına özel, Gezgin Salon Festivali 25-26 Haziran'da Parkorman'da gerçekleştirilecek!
İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın 50. yılına özel, Gezgin Salon Festivali 25-26 Haziran'da Parkorman'da gerçekleştirilecek!

İKSV'nin 50. yılında düzenlenecek Gezgin Salon Festivali'nin tarihi belli oldu, müzikseverler konser biletlerinin fiyatlarını ve nasıl satın alabileceklerini araştırmaya başladı. Birçok sanatçıyı Parkorman'da ağırlayacak festivalin tarihi 25-26 Haziran 2022 olarak belirlenirken; konserin yıldızlarından Tamino'nun şarkıları, kim olduğu ve konserine dair detaylar merak edilenler arasında yerini aldı. İşte, Gezgin Salon Festivali'nin program detayı...

İKSV GEZGİN SALON FESTİVALİ NE ZAMAN, NEREDE?

İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın düzenlediği Gezgin Salon Festivali'nin tarihi belli oldu. Merakla beklenen festival,  25-26 Haziran 2022 tarihinde Parkorman'da gerçekleştirilecek. 

Tamino konseri ne zaman, bilet fiyatları ne kadar? 2022 İKSV Gezgin Salon Festivali programı...

GEZGİN SALON FESTİVALİ BİLETLERİ NASIL ALINIR?

İKSV’nin yıl boyunca gerçekleştirdiği tüm etkinlikleri destekleyen Lale Kart üyeleri, biletlerini indirimli fiyatlarla ve öncelikli olarak 25 Şubat'tan itibaren alabilecek.

Biletler, Siyah ve Beyaz Lale Kart üyeleri için 25 Şubat Cuma saat 10.30 ve Kırmızı Lale Kart üyeleri için ise 26 Şubat Cumartesi 10.30’da satışa sunulacak. Siyah ve Beyaz Lale Kart üyeleri biletlerini passo.com.tr üzerinden veya kendilerine gönderilen rezervasyon formu aracılığıyla %25 indirimle satın alım işlemlerini tamamlayabilecek. Kırmızı Lale Kart üyeleri ise %15 indirimden yararlanarak bilet satın alabilecek. 

Gezgin Salon Festivali'nin yeni sezon programının 1. avantajlı dönem biletleri 28 Şubat Pazartesi günü 10.30 itibari ile passo.com.tr ya da İKSV ana gişeden, pazar günleri hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında satın alınabilinecek. 

2022 TAMINO İSTANBUL KONSERİ NE ZAMAN? BİLETLERİ NE KADAR?

26 Haziran Pazar günü Parkorman'da müzikseverler ile buluşacak Tamino konseri için bilet fiyatı, 1. avantajlı dönem satışına göre 450 TL olarak belirlendi. Eczacıbaşının katkıları ile sınırlı sayıda öğrenci bileti ile bu fiyat "10 TL" olarak kaydedildi. 

Tamino konseri ne zaman, bilet fiyatları ne kadar? 2022 İKSV Gezgin Salon Festivali programı...

İKSV GEZGİN SALON FESTİVALİ BİLETLERİ NE KADAR, KAÇ TL?

  • 25 Haziran 2022 Cumartesi -  Moderat (live), L'Impératrice
  • 26 Haziran 2022 Pazar - Cigarettes After Sex, Tamino

1. Avantajlı Dönem Fiyatları (Genel Satış)

  • Kombine (İki gün) -  600 TL
  • Tek Gün - 450 TL
  • Eczacıbaşı Genç Bilet - 10 TL (Sınırlı Sayıda)

Uyarı: Gezgin Salon Festivali biletleri, Lale Kart sahiplerine indirimli olarak, bahsi geçen tarihlerde satışa sunulacaktır. Festival programına çok yakında eklenecek sürpriz isimler de Salon’un web sitesi ve sosyal medya kanallarından takipçileri ile paylaşılacak.

Tamino konseri ne zaman, bilet fiyatları ne kadar? 2022 İKSV Gezgin Salon Festivali programı...

TAMINO KİMDİR?

26 Ekim 1996 yılında Belçika'da dünyaya gelen Tamino'nun kökenleri Belçika, Mısır ve Lübnan’a dayanmaktadır. Tamino, ilk albümü olan Amir’i 2018’de çıkarmıştır.

İlk albümünü dinleyicilerine sunduğunda henüz 21 yaşında olan Tamino, albümünde romantizmden ıssızlığa kadar pek çok duyguyu dışarı vurmuş; farklı ruh halleri arasında gezinmiştir.

Tüm dünyaya güçlü, içgüdüsel ve baştan sona pürdikkat dinlenecek şarkılarla dolu kayıtlar yapabildiğini gösterdiği "Amir" albümünde Brükselli Arap müzisyenlerden oluşan Nagham Zikrayat kolektifinin de katkısı bulunurken, Tamino kısa sürede "Jeff Buckley’nin veliahtı" olarak adlandırılmıştır. Kendine has tarzı ile dikkatleri üzerine çeken Tamino, İstanbul'da vereceği konser ile müzikseverlere işitsel bir şölen yaşatmaya hazırlanmaktadır. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...