Tgrt Haber
31 Ağustos 2018 16:11

Göbek nasıl eritilir? Göbek eritme yolları kadın erkek

Göbek nasıl eritilir Kilo sebebi ile ilk etkilenen bölge hiç şüphe yok ki göbek karın bölgesidir. Göbek eritme yolları kadın erkek için yöntemler hemen hemen aynıdır.

Göbek nasıl eritilir? Göbek eritme yolları kadın erkek
göbek eritme

Göbek nasıl eritilir Kilo almaya başlandığı zaman bundan ilk etkilenen bölgemiz hiç şüphe yok ki göbek karın bölgesidir. Göbek eritme yolları kadın erkek için yöntemler hemen hemen aynıdır. Vücudumuzda diğer bölgelere göre en zor yağ yakılan bölge göbek bölgesidir ama uygulayacağınız doğru yöntemler ile ve bunu destekleyen beslenme programınızla göbek yağlarından kurtulmak ve fit bir görünüme sahip olmak mümkün. 

Göbek eritme yolları beyaz şeker ve yüksek karbonhidratlardan uzak durun

Hem kilo alımını engellemek hem de bu alınan kiloların vücudumuzdaki göbek bölgemize yağ olarak dönmesini engellemek için beyaz şekeri hayatınızdan çıkarın. Göbek eritme yolları öncelikle kilo almayı engellemekle başlar. Aynı zamanda yüksek karbonhidrat içeren gıdalardan da uzak durmakta fayda var. Karın bölgesindeki yağlanmadan kurtulmak için yağlı yiyeceklerden uzak durulmalıdır. Mümkünse akşam yemeğini çok geç saatlere bırakmadan ve hafif olacak şekilde hazırlayın. 

Göbek eritme yolları kadın erkek için 11 altın kural

1- Beyaz ekmekte aynı şeker gibi tüketmemeniz gereken yiyecekler arasında bunu unutmayın. Beyaz ekmek yerine fazlaya kaçmadan tam tahıllı ekmek tüketebilirsiniz. 

2- Karın bölgesindeki yağlanmanın sebebi potasyum eksikliğinden kaynaklıdır. Bunun için potasyum ağırlıklı beslenmeye özen gösterilmeli. 

3- Bol sıvı tüketmek karın bölgesindeki yağların yakılmasında oldukça etkili bir rol oynamakta. Bunun için günde en az 2 lt su içilmesi gerekmekte. 

4- Metabolizmayı hızlandırma ve yağ yakımını kolaylaştırma özelliğinden dolayı sabahları bir bardak yeşil çay içmenizde fayda var. 

5- Lifli gıdalar tüketmeyi ihmal etmeyin. Kendinize bir hayat tarzı belirlemeli ve lifli gıdaları düzenli olarak tüketmelisiniz. 

6- Tahıllı gıdaları aynı şekilde tüketmek çok önemli. İçerisinde bolca lif ve sıvı bulunduran armut, kavun, karpuz gibi meyveler yiyin. Bu meyveler kilo vermenize ve vücudumuzdaki yağların yakılmasına yardımcı olacaktır. 

7- Sindirimi kolaylaştırmak adına yemeklerinizi hızlı hızlı değil yavaş yavaş tüketin. Yavaş yenen yemeklerin öğütülmesi daha kolay olacaktır. 

8- Bölgesel yağlardan kurtulmak için birçok faydası bulunan hindistan cevizi yağını kullanın. Yağlanma olan göbek bölgesine hindistan cevizi yağı sürün. Hindistan cevizi yağını aktarlardan bulabilirsiniz. 

9- Sirke yağ yakımını hızlandırır. Salatalarınızı mutlaka sirke koyarak yiyin. Ne kadar hareket o kadar hızlı yağ yakımı. 

10- Düzenli uyku uyumayı ihmal etmeyin. 

11- Düzenli egzersiz yapın. Özellikle karın kaslarını güçlendirecek ve göbek bölgesini eritecek evde göbek eritme hareketleri olan mekik hareketini her gün düzenli belirli setler aralığında yapmaya çalışın.

Biraz sabır ve zaman içerisinde göbek yağlarınızdan kurtulmuş olacağınızı göreceksiniz. Aşağıdaki Evde göbek eritme egzersizleri makalemizi okumayı unutmayın.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...