Tgrt Haber
14 Aralık 2021 09:49

Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında, erkek arkadaşı kim? Gülçin Ergül'ün sağlık durumunda son gelişmeler...

Gülçin Ergül ve erkek arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı dün akşam Balıkesir Susurluk mevkisinde geçirdikleri trafik kazası ile sevenlerini üzdü. İş insanı Erdal Şeyda Lafçı olay yerinde hayatını kaybederken; Grup Hepsi'nin eski solisti, ünlü şarkıcı Gülçin Ergül ise hastaneye kaldırıldı. Bu acı olayın ardından, ünlü şarkıcının sevenleri "Gülçin Ergül kaç yaşında, sevgilisi kim, neden öldü, Gülçin Ergül'ün sağlık durumu nasıl?" sorularının cevabını araştırmaya başladı. Gülçin Ergül'den kaza sonrasında, ilk paylaşım geldi!

Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında, erkek arkadaşı kim? Gülçin Ergül'ün sağlık durumunda son gelişmeler...
gülçin ergül,trafik kazası,erdal şeyda lafçı,grup hepsi

Hepsi grubunun eski solisti, ünlü şarkıcı Gülçin Ergül, dün akşam erkek arkadaşı ile geçirdiği trafik kazasının ardından hastaneye kaldırılırken; aracı kullanan iş insanı Erdal Şeyda Lafçı olay yerinde yaşamını yitirdi. Peki, Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında? Erdal Şeyda Lafçı kaç yaşındaydı, neden öldü? İşte, trafik kazasına dair detaylar ve Gülçin Ergül'ün sağlık durumunda son dakika gelişmeleri...

GÜLÇİN ERGÜL'ÜN SAĞLIK DURUMU

Geçirdiği trafik kazasının ardından sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen Gülçin Ergül, hastanede müşahade altında tutulmaya devam ediyor. Ergül'ün, doktorlarının son kontrollerinin ardından akşam saatlerinde Ergül'ü taburcu etmesi bekleniyor. Kazada hayatını kaybeden Erdal Şeyda Lafçı'nın cenazesi ise savcılık incelemesinin ardından sevk edildiği Balıkesir Devlet Hastanesi'nin morgundan alınarak İzmir’e gönderilse de, soruşturmaya devam ediyor. 

KAZANIN ARDINDAN GÜLÇİN ERGÜL'DEN İLK PAYLAŞIM: "SEN BENİM MELEĞİMSİN"

Gülçin Ergül, geçirdikleri trafik kazasının ardından vefat eden erkek arkadaşının fotoğrafını paylaştı ve "Sen benim meleğimsin, hep öyleydin aşkım" yazarak, ilk paylaşımını yaptı. Gülçin Ergül'e sanatçılardan ve sevenlerinden destek mesajı yağdı!

Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında, erkek arkadaşı kim? Gülçin Ergül'ün sağlık durumunda son gelişmeler...

GÜLÇİN ERGÜL VE ERDAL ŞEYDA LAFÇI TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ! 

36 yaşındaki şarkıcı Gülçin Ergül ve iş insanı Erdal Şeyda Lafçı'nın içinde bulunduğu araç, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Yolun aynı yönünde, sağ şeritte bulunan TIR'ın dorsesine arkadan çarpan ve bariyerlere savrulan Erdal Şeyda Lafçı hakimiyetindeki 34 SD 7339 plakalı otomobil, son olarak kazanın ardından bariyerlere çarparak durdu. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, araçta sıkışan Erdal Şeyda Lafçı'nın, olay yerinde hayatını kaybettiği belirtilirken; yaralanan Gülçin Ergül ise sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Erdal Şeyda Lafçı'nın cansız bedeni ise savcılık incelemesinin ardından Susurluk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında, erkek arkadaşı kim? Gülçin Ergül'ün sağlık durumunda son gelişmeler...

Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında, erkek arkadaşı kim? Gülçin Ergül'ün sağlık durumunda son gelişmeler...

GÜLÇİN ERGÜL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

30 Ekim 1985'te İstanbul'da dünyaya gelen Gülçin Ergül, müziğe "Pera Güzel Sanatlar Akademisi"nde piyano eğitimi alarak başlamıştır. Atatürk Kültür Merkezi Devlet Opera ve Çocuk Balesi Topluluğuna ve Çocuk Korosuna seçilen Ergül; Kuşadam ve Prens, Kül Kedisi, Fındıkkıran, Uyuyan Güzel, Kral ve Ben, Midas'ın Kulakları, Turandot gibi oyunlarda uzun yıllar çocuk sanatçı olarak performans göstermiştir.

Orta ve lise öğrenimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünde tamamlayan Gülçin Ergül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü'nden mezun olarak lisans öğrenimini bitirmiştir.

Uzun yıllar Britney Spears, Kylie Minogue, Mariah Carey, Justin Timberlake gibi dünya starları ile çalışmış çok sayıda önemli koreograf ve eğitmen ile birçok dans tarzında tecrübe edinmiştir. Lise yıllarında özel şan dersleri almaya başlayan Ergül; Cemre Kemer, Yasemin Yürük, Eren Bakıcı ile kurdukları "Hepsi" grubu ile 3 albüm ve 2 single çıkarmıştır.

Birçok dizide Hepsi ile beraber konuk oyuncu olarak oyunculuk yapan Gülçin Ergül, Kısık Ateşte 15 Dakika sinema filminde rol almıştır.  Hepsi 1 isimli dizide 2 sezon boyunca "Gülçin" karakterini canlandıran Ergül, Grup ile birlikte; Kral TV Ödülleri , PowerTürk Müzik Ödülleri , İstanbul FM, Jetix , Aslan Max gibi ödüllerin sahibi olmuştur.

Müzik kariyerine Bravo (2011) isimli ilk solo mini albümü ile devam eden Ergül, birçok jenerik ve jingle seslendirmiştir. Harun Kolçak'ın Çeyrek Asır albümünde seslendirdiği "Ağlat Beni" düeti ve klibi büyük ilgi gören Ergül, 2017'de "Yoga" hocalık eğitimini tamamlamıştır.

2019-2020 yıllarında Benimle Söyle yarışmasında Birce Akalay, Ayta Sözeri, Ferman Akgül, Metin Arolat, Melihat Gülses ve Ahmet Güvenç ile beraber ana jürilerden biri olarak görev alan Gülçin Ergül, Kenan Doğulu ile birlikte İspanya'da düzenlenen 2020 Uluslararası ALFA Ödül'ünü kazanmıştır.

Müzik hayatı boyunca RedOne, Marek Pompetzki, Toni Cottura, Michel Zitron gibi dünyaca ünlü isimlerin yanında Sezen Aksu, Yıldız Tilbe, Mete Özgencil, Harun Kolçak, Ozan Doğulu, Kenan Doğulu, İskender Paydaş, Bülent Aris, Süleyman Yüksel, Çelik gibi isimlerle de çalışan Ergül, bir süredir  Erdal Şeyda Lafçı ile olan birlikteliğiyle de biliniyordu.

Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında, erkek arkadaşı kim? Gülçin Ergül'ün sağlık durumunda son gelişmeler...

ERDAL ŞEYDA LAFÇI KİMDİR?

Erdal Şeyda Lafçı ile 6 yıldır arkadaş olan Gülçin Ergül, geçtiğimiz Mayıs ayında bir ilişkiye başladıklarını duyurmuştu. İş insanı olan Lafçı'nın teksil işi ile uğraştığı biliniyor fakat henüz özel hayatına dair farklı detaylar yer almıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...