Tgrt Haber
30 Aralık 2021 16:25

Hande Baladın kimdir, kaç yaşında, nereli? Hande Baladın'ın boyu, kilosu ve yaşı...

"Hande Baladın'ın boyu kaç? Hande Baladın kimdir, kaç yaşında, nereli?" sorularının cevabı araştırılmaya devam ediyor. Başarılı voleybolcu Hande Baladın, adından sık sık söz ettiriyor. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde performansı ile dikkatleri üzerine çeken Hande Baladın'in hayatı ve hangi takımda oynadığı haberimizde...

Hande Baladın kimdir, kaç yaşında, nereli? Hande Baladın'ın boyu, kilosu ve yaşı...
hande baladın,o ses türkiye yılbaşı,voleybol,filetinin sultanları

"Hande Baladın kaç yaşında, nereli, hangi takımda oynuyor?" soruları gündemde yerini aldı. Filenin Sultanları'ndan başarılı voleybolcu Hande Baladın, O Ses Türkiye Özel bölümünde oldukça beğeni topladı. İşte, Hande Baladın'ın hayatı, eğitim geçmişi ve kariyeri...

Hande Baladın kimdir, kaç yaşında, nereli? Hande Baladın'ın boyu, kilosu ve yaşı...

HANDE BALADIN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Hande Baladın, 1 Eylül 1997 yılında Kütahya'da dünyaya gelmiştir. 24 yaşındaki milli voleybolcu, 1.88 boyunda ve başak burcudur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Spor Yöneticiliği bölümünde, eğitim hayatı ile birlikte profesyonel voleybol kariyerini de devam ettiren Baladın, voleybol hayatına küçük yaşlarında orta oyuncu olarak başlamıştır. 

Eczacıbaşı Vitra altyapısında yetişen ve kulübün küçük yıldız takımlarında yer alan Hande Baladın, 2014 yılından bu yana smaçör pozisyonunda görev yapmaktadır. Baladın, 2015-2016 sezonunda Eczacıbaşı'da A Takıma yükselerek 2018-2019 sezonunda deneyim edinmesi için Galatasaray'da kiralık olarak oynamıştır.

2019-2020 sezonunda Eczacıbaşı'na dönen genç voleybolcu, 7 numaralı formasıyla kariyer yolculuğuna devam etmektedir. Türkiye Kadın Millî Voleybol takımı kadrosunda da yerini korumaya devam eden Baladın, 2016 Voleybol Kadınlar Ulusal Ligi Dünya Kulüpler Şampiyonluğu, 2017 CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi Üçüncülüğü, 2018 CEV Kupası Şampiyonluğu, 2019 Spor Toto Şampiyonlar Kupası Şampiyonluğu, 2019 Dünya Kulüpler Şampiyonası İkinciliği, 2020 AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası başarılarını elde ederken, 13 yaşından beri giydiği milli takım formasıyla da 2013 Gençler Avrupa Şampiyonası Üçüncülüğü, 2015 U 23 Dünya Şampiyonası İkinciliği, 2017 U 23 Dünya Şampiyonası Şampiyonluğu, 2017 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası Üçüncülüğü, 2018 Milletler Ligi İkinciliği, 2019 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası İkinciliği, 2020 CEV Tokyo Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri Birinciliği yaşayarak, 2013 Gençler Avrupa Şampiyonası "En İyi Blok Yapan Oyuncu", 2017 U 23 Dünya Şampiyonası "En Değerli Oyuncu" ve "En İyi Smaçör" ödülleriyle de bireysel başarı ödüllerinin sahibi olmuştur.

 

Hande Baladın kimdir, kaç yaşında, nereli? Hande Baladın'ın boyu, kilosu ve yaşı...

HANDE BALADIN: "AVRUPA'YI DÜŞÜNEBİLİRİM" 

Gelecekte, farklı kültürlerle etkileşime geçmek ve entegre olmak için Avrupa'yı tercih edebileceğini ifade eden Hande Baladın, "Avrupa’yı bundan önce hiç düşünmüyordum. Çünkü Türkiye ligi zaten Dünya'nın ve Avrupa’nın en iyi liglerinden biri. Ama eğer farklı kültürleri görmek istiyorsam ya da farklı voleybolu görmek istiyorsam 'neden olmasın?' diyebilirim. Hala Eczacıbaşı ile olan anlaşmam var. Eğer böyle bir kararı net bir şekilde verirsem tabi ki bir gün gitmek isterim." diyerek, ileriye dönük planlarının neler olduğunun altını çizdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...