Tgrt Haber
10 May 2022 12:28 - Güncelleme : 10 May 2022 12:41

Hatice Şendil kimdir? İyilik dizisinin Neslihan’ı Hatice Şendil kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

İyilik dizisinde rol alan Hatice Şendil sosyal medyadan yaptığı son paylaşımla büyük beğeni topladı. Güzel oyuncu Şendil, fiziğiyle göz kamaştırırken hayatı merak konusu oldu. Yaptığı paylaşımla genç kızları taş çıkartan oyuncu için "Hatice Şendil kimdir? Hatice Şendil kaç yaşında, nereli, boyu kaç, hangi dizilerde oynadı?" soruları gündemdeki yerini aldı. İşte Hatice Şendil’in biyografisi…

Hatice Şendil kimdir? İyilik dizisinin Neslihan’ı Hatice Şendil kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Güzelliğiyle göz kamaştıran Hatice Şendil, paylaşımlarıyla büyük beğeni topluyor. Rol aldığı dizilerde oyunculuğuyla dikkat çeken Şendil, son paylaşımıyla yine gündeme geldi. Genç kızlara taş çıkartan pozuyla beğeni yağmuruna tutulan İyilik dizisinin Neslihan’ı Hatice Şendil’in hayatı merak konusu oldu. Peki Hatice Şendil kimdir? Hatice Şendil kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Güzelliğiyle göz kamaşatıran Hatice Şendil’in büyük beğeni toplayan son paylaşımı...

Hatice Şendil kimdir? İyilik dizisinin Neslihan’ı Hatice Şendil kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

HATİCE ŞENDİL KİMDİR?

Hatice Şendil, 2 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi İstanbullu babası Antalyalı olan Hatice Şendil, Antalya'da büyüdü. 38 yaşında olan Şendil, Selanik ve Mora göçmeni kökenli bir aileye doğmuştur. İki kız kardeşi olan Şendil’in boyu 1,75'tir.

Üniversite eğitimini işletme üzerine tamamlayan Şendil, 2001 yılında yapılan Miss Turkey yarışmasına katıldı ve üçüncü oldu. Kazandığı üçüncülüğün ardından Avrupa Güzellik Yarışması'nda (Miss Europe) 4. oldu. 2001 yılında Çelik Erişçi'nin 8. albümünden ''Töre'' adlı şarkıya çekilen klipte oynadı. Oyunculuğun yanı sıra at binme dersleri aldı.

Dursun Yandık ile 1 yıl evli kalıp ayrılan Hatice Şendil, 2015 yılında Burak Sağyaşar ile evlenmiş, 2017 yılında Can adında bir oğulları olmuştur.

Hatice Şendil kimdir? İyilik dizisinin Neslihan’ı Hatice Şendil kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

HATİCE ŞENDİL'İN ROL ALDIĞI PROJELER

2008-2010 yılları arasında ''Kurtlar Vadisi Pusu'' dizisinde Ebru Alemdar rolünü oynadı.

2010-2011 yılları arasında yayımlanan ''Karadağlar'' dizisinde Erdal Özyağcılar, İbrahim Çelikkol, Korel Cezayirli, Burak Sağyaşar, Ahmet Rıfat Şungar ve Güzin Özyağcılar ile birlikte oynadı. Bu dizide ''Gülhayat'' karakterine can verdi.

2012-2014 yılları arasında yayınlanan başrolünü oynadığı ''Dila Hanım'' adlı dizide Erkan Petekkaya, Mahir Günşiray, Necip Memili ve Yonca Cevher ile birlikte rol aldı.

2014-2015 yılları arasında yayınlanan başrolünü oynadığı "Kaderimin Yazıldığı Gün" adlı dizide Özcan Deniz ile birlikte rol aldı.

Hatice Şendil son olarak ekranlara yeni giriş yapan İyilik dizisinde rol aldı.

  • İyilik (2022)
  • Uyanış: Büyük Selçuklu (2020)
  • Yüksek Sosyete (2016) (Konuk oyuncu)
  • Hayat Öpücüğü (2015) (Sinema filmi)
  • Kaderimin Yazıldığı Gün (2014)
  • Dila Hanım (2012)
  • Karadağlar (2010)
  • Geniş Aile (2010) (Konuk oyuncu)
  • Kurtlar Vadisi Pusu (2008-2010)
  • Yaban Gülü (2008)
  • Fesupanallah (2007)
  • İki Yabancı (2007)
  • Eylül (2005)
  • Yeni Hayat (2001)

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...