Tgrt Haber
25 Şubat 2019 16:51

Hızlı saç uzatma yöntemi ve bitkisel tarifler | Doğal yollarla hızlı saç uzatma yöntemi

Saç, bir kadının ya da bir erkeğin en önemli aksesuarlarının başında gelir. Kimi kişiler kısa saçları severken, kimi kadınlar ya da erkekler uzun saçlarını kesmeye kıyamazlar ya da yakışmayacağını düşündükleri için kesmeye cesaret edemezler. Ama aldıkları ani kararla saçlarını kesmeye karar veren kişiler bir an evvel saçlarının uzamasını istemektedir. Peki en çok merak edilen saç nasıl hızlı uzar? ya da Saç uzatan yağlar ve bitkisel yöntemler neler? Saçın Hızlı uzaması için yapmamazı gerekenler nelerdir?

Hızlı saç uzatma yöntemi ve bitkisel tarifler | Doğal yollarla hızlı saç uzatma yöntemi
hızlı saç uzatma yöntemi,,doğal yollarla hızlı saç uzatma yöntemleri,

Saç, bir kadının ya da bir erkeğin en önemli aksesuarlarının başında gelir. Kimi kişiler kısa saçları severken, kimi kadınlar ya da erkekler uzun saçlarını kesmeye kıyamazlar ya da yakışmayacağını düşündükleri için kesmeye cesaret edemezler. Ama aldıkları ani kararla saçlarını kesmeye karar veren kişiler bir an evvel saçlarının uzamasını istemektedir. Peki en çok merak edilen saç nasıl hızlı uzar? ya da Saç uzatan yağlar ve bitkisel yöntemler neler? Saçın Hızlı uzaması için yapmamazı gerekenler nelerdir? Saçlarını kısa kestiren kişiler için bu zorlu ve sıkıntılı bir süreçtir. Uzun süredir kullanmaya alışılan uzun saçlar artık kısacıktır. Bu sıkıntılı durumu daha da kısa sürede atlatabilmeniz için saç nasıl hızlı uzar ve saç uzatan yağlar hakkında bilgileri haberimizde derledik. Evde yapabileceğiniz ya da elinizin altında olan düşük maliyetlerle satın alınabilecek yada yapabileceğiniz bitkisel yöntemlerle saçınız kısa bir sürede daha hızlı uzayacaktır. Kadınlar ve erkekler için de uzamak süreçsel bakımdan farklılık gösterebilir. Buna takılmamanız gerekir.

İşte hızlı saç uzaması için bazı yöntemler...

Hızlı saç uzatma yöntemi ve bitkisel tarifler

Saç Uzatma Yöntemlerinden Jojoba Yağı ve saç uzatma tarifi

Bu vereceğimiz yöntemle saçınızın daha hızlı hemde daha parlak bir şekilde uzamasına yardımcı olacaktır. İlk başta 3 damla lavanta yağı, 3 damla biberiye yağı, ve jojoba yağını bu karışıma ilave ediyoruz. Hemen ardından ikişer damla kekik yağını ve damla sedir ağacı yağını kısık ateşte karıştırıp ısıtıyoruz. Beklemeye aldığımız bu karışımı ılındıktan sonra saç derimize ve saç diplerimize yedirip masaj yaparak sürüyoruz.

Doğal yollarla hızlı saç uzatma yöntemi

Saç uzaması ve yeni saç oluşumunu sağlayan yumurta maskesi tarifi

Zengin protein bakımından saçı besleyen ve güçlendiren yumurtayı saç uzunluğuna bağlı olarak 1 veya 2 yumurta beyazına 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve 1 tatlı kaşığı balı ekleyip hamur kıvamına getirene kadar karıştırıyoruz. Yaptığımız karışımı saçımıza uygulayıp 20 dakika beklettikten sonra soğuk su ve doğal bir şampuan ile ayrı ayrı yıkayıp durulamamız yeterli olacaktır.

Hızlı saç uzatma yöntemi ve bitkisel tarifler | Doğal yollarla hızlı saç uzatma yöntemi
Saç Uzatma Yöntemlerinden Soğan Faydası ve soğan saç uzatma tarifi

Soğanı sadece salatalarda, yemeklerde kullanılır diye düşünmeyin. Tabiatın ve bitkisel bütün ürünlerin sağlığımız açısından her yönüyle zengin olduğunu bilmeyen yoktur. Yapmanız gereken sadece soğanı haşlamak. Daha sonra haşladığımız soğan suyuyla saçınızı durulamak. Yalnız bu işlemi hafta sonu dışarıya çıkmayacağınız bir gün yapın aksi taktirde çünkü kötü koku saçlarınıza sinecektir. Ve etrafınıza rahatsızlık uyandırabilir..

Hızlı saç uzatma yöntemi ve bitkisel tarifler | Doğal yollarla hızlı saç uzatma yöntemi

Saç Uzatma Yöntemlerinden Patates Suyu tarifi

Patateslerimizi suda haşlıyoruz. Haşlanmış patatesleri sudan çıkartıp suya bal ve yumurta sarısını ekleyip karıştırıyoruz. Bu karışımdan oluşan suyu saçımıza uyguluyoruz. Bu patates suyu hem saçınızın hızlı uzamasına hem de nemlenmesine yardımcı olacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...