Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Ocak 2022 10:15

İSKİ uyardı: 5 ilçede 11 saatlik su kesintisi yaşanacak

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), yarın 5 ilçede 11 saatlik su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Bakım ve onarım çalışması nedeniyle sabah 09.00'da başlayacak kesintinin saat 20.00'de son bulacağı belirtildi.

İSKİ uyardı: 5 ilçede 11 saatlik su kesintisi yaşanacak
iski,su kesintisi,istanbul

İstanbullulara kar yağışı uyarısından sonra bu kez de su kesintisi uyarısı yapıldı. İSKİ'den yapılan duyuruda, yarın 11 saat sürecek kesinti yaşanacağı belirtildi.

5 İLÇEDE KESİNTİ VAR

İSKİ'nin açıklamasına göre; Bayrampaşa, Esenler, Güngören, Gaziosmanpaşa ve Eyüpsultan ilçelerindeki su kesintisi saat 09.00'da başlayıp 20.00'de sona erecek. Açıklamada, münzevi terfi merkezi çıkışı isale hattında bakım-onarım çalışmaları nedeniyle kesinti yaşanacağı bildirildi.

Su kesintisi yaşanacak bölgeler ise şöyle:

"Eyüpsultan Rami Yeni, Düğmeciler, İslambey ve Topçular Mahallelleri; Bayrampaşa Yenidoğan, İsmetpaşa, Orta, Yıldırım, Terazidere, Altıntepsi, Vatan, Kartaltepe, Kocatepe ve Muratpaşa Mahalleleri; Esenler Birlik, Çiftehavuzlar, Kazım Karabekir, Menderes, Fevzi Çakmak, Yavuz Selim, Mimar Sinan, Nene Hatun, Davutpaşa ve Namık Kemal Mahalleleri; Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi; Güngören, Gençosman ve Sanayi Mahalleleri."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...