Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ekim 2021 23:35 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:54

“İzban kekosu” kimdir? Kim Milyoner Olmak İster Ali Uçar kim kitabı ne?

İzmir’de toplu taşımada kitap okurken fotoğrafı çekilen ve sosyal medyada “"Kız tavlayacağım diye kendini yırtan İZBAN kekosu, terliklerine bayıldım" diye küçümseyici ifadeler kullanılan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı.

“İzban kekosu” kimdir? Kim Milyoner Olmak İster Ali Uçar kim kitabı ne?
İzban kekosu,İzban kekosu kimdir,,İzban kekosu kim,,Ali Uçar kimdir,,Ali Uçar kim,,Ali Uçar kitabı,,Ali Uçar metro olayı,,Kim Milyoner Olmak İster Ali Uçar kim

Bir dönem gizlice fotoğrafı çekilen sosyal medyada gündem olan Ali Uçar, TV'nin sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı. Yarışmayı izleyen vatandaşlar Ali Uçar’ın başına gelen olayı merak etti. Peki Peki Kim Milyoner Olmak İster Ali Uçar kimdir? ’İzban Kekosu’ denilerek aşağılanan Ali Uçar metroda neden aşağılanmıştı? İşte tüm merak edilenler..

ALİ UÇAR NEDEN METRODA AŞAĞILANMIŞTI?

Ali Uçar, İzmir'de inşaattaki işinden dönerken toplu taşımada kitap okurken gizlice kameraya alınmış ve fotoğrafı “Entel olacağım, kız tavlayacağım diye kendini yırtan izban kekosu, terliklerine bayıldım” ifadeleriyle sosyal medyada paylaşılmıştı. Skandal paylaşıma birçok kişi tepki göstermişti.

ALİ UÇAR’IN KİTABI NE?

Aradan geçen yılların ardından Ali Uçar, yazar oldu. ' Kitap Dokununca Yüreğe' isimli bir roman kaleme alan Uçar'a, o dönem de destek olan sosyal medya kullanıcıları bu kez ise kitabını paylaşıp satın alıyor.

“İzban kekosu” kimdir? Kim Milyoner Olmak İster Ali Uçar kim kitabı ne?

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...