Tgrt Haber
09 Eylül 2019 16:36

Kafa Topu Nasıl Oynanır? / İki Kişilik Kafa Topu Oyunu Nasıl Oynanır?

İki kişilik kafa topu oyunu online oynanan ve son dönemlerin en popüler oyunlarından biri. Oyuna girmek için siz ve rakibin birer takım seçmesi gerekiyor. Daha sonra maça başlıyorsunuz. İki kişilik kafa topu oyununda her takımdan bir adet futbolcu var ve bu futbolcu hem kaleyi korumalı, hem defans yapmalı ve aynı zamanda atak yaparak gol atmalı. Rakip kaleye en çok golü atan oyunu kazanmış sayılır.

Kafa Topu Nasıl Oynanır? / İki Kişilik Kafa Topu Oyunu Nasıl Oynanır?
kafa topu oyunu,iki kişilik kafa topu oyunu nasıl oynanır?,kafa topu oyununda hangi tuşlar kullanılır?,online kafa topu oyunu,online iki kişilik kafa topu oyunu,online iki kişilik kafa topu oyunu nasıl oynanır?

Son dönemlerin en popüler futbol oyunları içinde yer alan "2. Kişilik Kafa Topu Oyunu" pek çok kişi tarafından oldukça beğeniliyor. Oyundaki ilk hedef koca kafaları W, A, S, D tuşları ile kontrol edip yönlendirerek karşı tarafın kalesine gol atmak. Tabi ki bu sanıldığı kadar kolay değil. İki kişilikte oynanan kafa topu oyununun arkadaşınızla karşılıklı olarak kapışabileceğiniz oyunu sizler için güncelledik.

İki kişilik kafa topu oyunu nasıl oynanır?

İki Kişilik Kafa Topu Oyununun Püf Noktaları

  • Oyuncuların özelliklerini doğru kullanalısınız.
  • Koca kafalarla zamanında topa kafa vurmanız çok önemli. 
  • Rakiplerinizi geçtikçe sahip oldukları güçlerden dolayı maçları kazanmanız daha da zorlaşacağı için oyuncunuzun özelliklerini ezberlemeye çalışın.
  • Oyuncunuzun yeteneğini konuşturarak gol yağmuru yapmaya hazırlanın.
  • Sadece kafadan oluşan futbolcunuzla topun üzerine gitmeli ve o şekilde topu karşı kaleye göndermek için yön vermeye çalışmalısınız.
  • Maç süresi bitince bitiş düdüğü çalar ve kim galip gelirse o maçı kazanmış olur.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...