Tgrt Haber
26 Kasım 2021 14:31

Kalıcı oje evde nasıl çıkarılır, nasıl çıkar? Kalıcı oje (shellac) kaç gün kalır?

"Kalıcı oje nasıl çıkartılır, evde kalıcı oje çıkarma yöntemi nedir?" sorularının cevabı merak ediliyor. Özellikle de son dönemde popülerliği artan kalıcı oje (shellac), kadınlar tarafından sıkça uygulanmaya başladı. Peki, kalıcı oje evde çıkar mı? Evde kalıcı oje çıkarmanın yolları nedir, kalıcı oje elde kaç gün kalır? Haberimizde...

Kalıcı oje evde nasıl çıkarılır, nasıl çıkar? Kalıcı oje (shellac) kaç gün kalır?
kalıcı oje,tırnak,oje,kadın,bakım

Kalıcı oje, uzun süreli kullanılması sebebiyle son zamanlarda birçok kadının öncelikli tercihleri arasında yer alıyor. Kalıcı oje profesyonel ekipmanlar kullanılarak yapılsa da, sonrasında evde çıkarmak gerekebiliyor. Sık sık kalıcı oje uygulaması yaptıranlar ise "evde kalıcı oje nasıl çıkarılır, kalıcı ojeyi çıkarmanın püf noktası nedir?" sorularının cevabını arıyor. Kalıcı oje, düzenli olarak oje sürmeye fırsat bulamayan kadınların vazgeçilmezi haline geldiği için artık neredeyse normal ojeden daha çok tercih ediliyor. Kalıcı ojelerini çıkartmak isteyen ve bunun için zamanı olmayan kadınlar ise evde kalıcı oje çıkarmanın yollarını arıyor. Evde oje çıkarmak isteyenler için adım adım kalıcı oje çıkarma uygulaması...

Kalıcı oje evde nasıl çıkarılır, nasıl çıkar? Kalıcı oje (shellac) kaç gün kalır?

KALICI OJE NASIL ÇIKARILIR? EVDE OJE ÇIKARMANIN PÜF NOKTASI!

Kadınlar, bakımlı olmaktan hoşlanırlar, bakımlı eller de buna dahildir. Manikür yaparak/yaptırarak ve oje sürerek ellerinin daha güzel görünmesini isteyen kadınlar, son dönemde de kalıcı ojenin kolaylığından faydalanmaya başladı. Evde uygulanması mümkün olmayan kalıcı ojeyi evde çıkarmak isteyenler için, evde oje çıkarmanın kolay yolları...

1. Adım

Öncelikle, tırnaklarınızın üstünü törpüleyin, sonrasında, birkaç parçaya ayırdığınız pamukların üzerine aseton dökürek her bir tırnağınızın üzerini bu asetonlu pamuklarla tamamen kapatın.

2. Adım

Alüminyum folyoyu eşit parçalarda keserek, asetonlu pamukları koyduğunuz parmaklarınızı alüminyum folyo ile tamamen kapanacak şekilde sarın, açılmamasına dikkat edin. 

3. Adım

Folyaya sardığınız tırnaklarınızı o şekilde 5 dakika bekletin ve sonrasında, ellerinizdeki ojeyi ovarak çıkarın.

4. Adım
Ovma işleminin ardından, tırnaklarınızın üzerindeki küçük parçaları sivri bir alet yardımıyla temizleyin. 

5. Adım

Kalıcı oje ve kalıcı ojeyi çıkarma işlemi tırnaklarda yıpranmaya sebep olabileceğinden, son aşamada tırnaklarınıza bakım yağı sürmeyi unutmayın.

Kalıcı oje evde nasıl çıkarılır, nasıl çıkar? Kalıcı oje (shellac) kaç gün kalır?KALICI OJE NEDİR?

Kalıcı oje; sık sık oje süren fakat yoğun iş temposu ya da farklı sebeplerde sürekli oje sürmeye ve manikür yaptırmaya zaman bulamayan kadınlar vazgeçilmezi haline gelmiştir. Ellerde 2-3 hafta boyunca silinmeden kalan "kalıcı oje", tırnak uzadıkca yavaş yavaş eski görünümünü yitirmeye başlar. Uzmanlar tarafından, sağlık gerekçesi nedeniyle önerilmeyen kalıcı oje, tırnaklarda kırılma, yıpranma gibi çeşitli deformasyonlar oluşturabilir. Ayrıca kalıcı oje uygulaması UV teknolojisi ile uygulandığı için cilt kanseri gibi çeşitli cilt hastalıklarını tetikleyebilir. Yaklaşık 50 dakikada tamamlanan bir işlemdir. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...