Tgrt Haber
05 Nisan 2021 12:03

Kirpiğe ne iyi gelir? Uzun ve gür kirpikler için ne yapmalı?

Kadınlar arasında kirpik uzatmanın modası hiç bir zaman geçmez. Bir kadın için saç bakımı ve cilt bakımı ne ifade ediyorsa kirpik bakımı da onu ifade eder. İşte biz de güzelliğini önemseyen tüm kadınlar için bu haberimizde: "Kirpiğe ne iyi gelir?, Uzun ve gür kirpikler için ne yapmalı?, Hint yağı kaşa Kirpiğe nasıl uygulanır?, Zeytinyağı Kirpiğe nasıl uygulanır?, Kirpiklere vazelin sürülür mü?" gibi merak edilen soruların cevaplarını vereceğiz. Tüm detaylar haberimizde...

Kirpiğe ne iyi gelir? Uzun ve gür kirpikler için ne yapmalı?
Kirpiğe ne iyi gelir,kirpik bakımı,gür ve uzun kirpiklere sahip olmak,Uzun ve gür kirpikler için ne yapmalı,Hint yağı kaşa Kirpiğe nasıl uygulanır,Zeytinyağı Kirpiğe nasıl uygulanır,kirpik uzatma,uzun kirpik,kirpik uçlarının kırılması,doğal uzun

Gözlerin güzelliğini ortaya çıkaran ve en önemlisi de dikkat çekici bir bakış için uzun ve gür kirpiklerin katkısını hangi kadın önemsemeyebilir? Bizce bütüm kadınlar bunu önemsedikleri için kirpiklerinin bakımına saç bakımları kadar önem verirler diye düşünüyoruz. Evet bazı kadınlar çok nadir de olsa doğuştan şanslı olarak uzun ve gür kirpiklere sahiptirler. Öyle olsa bile her kadın daha gür ve güzel kirpiklere kalıcı sahip olmak için gereken bakıma önemi verirler.

Kirpiğe ne iyi gelir? Uzun ve gür kirpikler için ne yapmalı?

Hiç bir kadın kirpiklerim zayıf diye üzülmesin. Çünkü bakımla uzun ve gür kirpiklere kavuşmak sizin de elinizde. Bunun için ilk yapmanız gereken doğru ve kaliteli bir rimel kazanmak olacaktır. Makyaj sonrası temizlenmenin de çok önemli olduğu ve hiçbir ayrıntı kalmadan tüm rimellerin çıkmış olması en önemli ayrıntılardan biridir. Bunun dışında dilerseniz kozmetik mağazalarında satılan kirpik besleyici serumlardan alıp düzenli bakım yapabilirsiniz.

Kirpiğe ne iyi gelir? Uzun ve gür kirpikler için ne yapmalı?

Şayet, serum almak için bütçeniz yeterli değil ise evde doğal yollardan uzun ve gür kirpiklere sahip olabilirsiniz. Öncelikle çoğunuz zaten biliyorsunuz ama biz ilk başta saf ve katkısız vazelini kirpiklerinize masaj yaparak nemli kalmasını ve kirpiklerin güçlenmesini sağlayabilirsiniz.

Diğer taraftan her kozmetik mağazasından temin edeceğiniz badem yağı ve hint yağını karıştırarak kirpiklerinize hafifçe uygularsanız, bu karışımla kirpikleriniz beslenir ve zamanla daha gür olmasına yardımcı olur.

Kirpiğe ne iyi gelir? Uzun ve gür kirpikler için ne yapmalı?

Çok fazla kirpik dökülmesi yaşayanların bilinmedik makyaj ürünlerini kullanmaması gerekir. Hatta olabildiğince dikkatli bakımla tekrar eski haline geri dönmesi için kirpiğin dinlenmesini sağlamalısınız. Bir diğer bakım tavsiyemiz de E vitamini almak olabilir. E vitamini buluna gıdalar ya da vitamin takviyesi ile hayal ettiğiniz can alıcı kirpiklere sizlerde sahip olabilirsiniz.

Bunların dışında kirpiklerin kaş fırçası ile fırçalanması büyümesini hızlandırabilir. Göz kapaklarınıza ve kirpik hattına günlük olarak masaj yaparak gözlerinizin etrafındaki damarların kan dolaşımını artırabilir ve kirpiklerin uzamasını sağlayabilirsiniz.

Birçok kadının uygulayıp verim aldığı pamuk topu ile yeşil çayı kirpiklere uygulamanın da kirpiklerin uzamasına katkı sunabileceğini düşünüyoruz.

Evet... şimdi gelelim soruların cevaplarına... 

Kirpiğe ne iyi gelir? 

Zeytinyağı, Hindistan cevizi yağı, Hint yağı, Badem yağı, Kuşburnu yağı, Jojoba yağını öneriyoruz.

Zeytinyağı ve diğer doğal yağlar kirpiğe nasıl uygulanır?

Bizim önerimiz pamuklu bir kulak çubuğunu zeytinyağına veya diğer yağlara daldırıp kirpik diplerinize sürebilirsiniz. Zeytinyağı güçlü ve keskin bir yağdır, bu sebeple dikkatli olmalısınız ve sadece birkaç damla kullanmalısınız. Diğer tüm yağları uyguladıktan sonra 3 veya 4 hafta boyunca uygulayıp aradaki farkı sizlerde gözlemleyebilirsiniz..

Umarız şarkılara konu olan uzun ve gür kirpiklere sizlerde sahip olursunuz. Biz, emek vererek ve maskeleri uygulayarak daha güzel görüntülere kavuşacağınızdan eminiz.

İyi günler diliyoruz en iyisinden, en güzelinden... 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...