Tgrt Haber
30 Kasım 2018 10:50

Koltuk altı beyazlatma yolları nelerdir, Evde koltuk altı rengi açıcı krem nasıl yapılır.

Koltuk altı derisi kararmaya ve leke tutmaya yatkın bir bölgedir. Koltuk altı beyazlatma yolları nelerdir ve evde koltuk altı rengi açıcı krem nasıl yapılır.

Koltuk altı beyazlatma yolları nelerdir, Evde koltuk altı rengi açıcı krem nasıl yapılır.
koltuk altı beyazlatma

Koltuk altı derisi farklı nedenlere bağlı olarak kararmaya ve leke tutmaya yatkın bir bölgedir. Koltuk altı kararması hoş bir görüntü değildir. Bu yazımızda sizlere koltuk altını beyazlatmanın kolay ve doğal yollarından bahsedeceğiz. Düzenli kullanımda evde kolaylıkla uygulayabileceğiniz bu yöntemlerle koltuk altı kararmasından kurtulmanız mümkün. Koltuk altı beyazlatma yolları nelerdir ve evde koltuk altı rengi açıcı krem nasıl yapılır okumaya devam edin.

Limon ve şeker

Limon oldukça güçlü bir beyazlatma maddesidir. Şeker de doğal yollarla ölü hücrelerden arınmaya yardımcı olur. 1 yemek kaşığı esmer veya işlenmemiş şeker ile yarım bardak limon suyunu karıştırın. Bu karışımı koltuk altı bölgenize sürün ve 15 dakika bekledikten sonra durulayın. Asidik özelliği olan limon deriye sürüldükten sonra güneşe çıkılması tavsiye edilmez.

Limon suyu

Limon suyunu gece yatmadan önce koltuk altına sürün. Limon cildi temizler ve ölü deri hücrelerinden arınmasına yardımcı olur. Limon suyunu koltuk altına sürün. 30 dakika bekletin ve yatmadan önce durulayın.

Yoğurt ve yulaf ezmesi

Bu ikili güçlü bir açıcı etkiye sahiptirler. Bu etkiyi ölü hücreleri atarak gösterirler. 1 yemek kaşığı sade yoğurt ile yarım çay kaşığı yulaf ezmesini karıştırın. Bunu yumuşak dairesel hareketlerle koltuk altına sürün ve soğuk suyla durulayın.

Hindistan cevizi yağı

Düzenli kullanımı koltuk altında bulunan koyu renkli lekelerin büyük oranda azalmasını sağlar. Yüksek E vitamini içeriği ve birçok faydası ile koltuk altındaki hassas deri için mükemmel bir nemlendirici görevi görür. 

Elma sirkesi

Elma sirkesi koltuk altı beyazlatmaya yardımcı olmanın yanı sıra bakteri oluşumunu önlemeye yardımcı doğal asitler içerir. Eşit miktarda elma sirkesi ve suyu karıştırın. Elde edilen karışımı pamuk veya yumuşak bir bez ile koltuk altı bölgenize uygulayın.  

Evde koltuk altı rengi açıcı krem nasıl yapılır? 

Pahalı kremlere para vermeden bütçenize uygun malzemelerle koltuk altı derisinin rengini açmak için birlikte kendi beyazlatıcı kreminizi yapıyoruz. Bunun için ihtiyacımız olan 1 yemek kaşığı bal, 1 limonun suyu ve 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi. Bütün bu malzemeleri hamur kıvamı elde edene kadar bir kasede karıştırın. İşte kremimiz hazır. Doğrudan koltuk altına sürün ve 10 dakika bekletin.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...